Παρουσίαση Βιβλίου “Γιατί μου κατσικώθηκες;” του Στρατή Λιμνιού

Str.LimniosΤετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015, στις 21:00
είσοδος ελεύθερη
Οι εκδόσεις “Ηρόδοτος”, η Gruppo Gemello και το Πωλητήριο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζουν το βιβλίο “Γιατί μου κατσικώθηκες;” του δημοσιογράφου Στρατή Λιμνιού, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015, στις 21:00, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206).Στη παρουσίαση του βιβλίου συμμετέχουν: Έλενα Κουντουρά, Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού, Φωτεινή Πιπιλή, Πολιτικός- Δημοσιογράφος, Αντώνης Σρόιτερ, Θεοφύλακτος Σπάτουλας και Νανά Παλαιτσάκη, δημοσιογράφοι, Ζήνα Κουτσελίνη παρουσιάστρια, Αλέξης Στεφανάκης, Δικηγόρος, Γιώργος Τσούκαλης, Ιδιωτικός Ερευνητής. Συντονίζει η Εύη Χατζημιχαήλ.
ΥΠΟΘΕΣΗ
«Η ζωή συχνά μας επιφυλάσσει εκπλήξεις άλλοτε ευχάριστες άλλοτε δυσάρεστες». Είναι τα πρώτα λόγια του Ορέστη Χριστοδούλου, ο οποίος συλλαμβάνεται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του πρώην συντρόφου του, Ντέηβιντ και οδηγείται στη φυλακή. Για την υπεράσπιση του, καλούνται ως μάρτυρες κοινοί φίλοι του πρώην ζευγαριού. Μέσα από τις καταθέσεις τους και ένα σπαρταριστό παιχνίδι λέξεων αλλά και ακροβασιών μεταξύ μαύρου χιούμορ και χολής οι πρωταγωνιστές ξετυλίγουν τις παράλληλες ζωές τους με τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία Ορέστη Χριστοδούλου και «φροντίζουν» για την επιβάρυνση της θέσης του. Αποκαλύψεις. Μίση. Πάθη. Ένοχα μυστικά.
Στη σκιά μίας ανομολόγητης και σκοτεινής σχέσης του Ορέστη Χριστοδούλου με τη λαμπερή παρουσιάστρια Αμαλία Τσελή η οποία θέλει να τον εκδικηθεί επειδή εκείνος την πρόδωσε σε ερωτικό επίπεδο.
Ένα έργο που μιλά για τις ανθρώπινες σχέσεις, τον έρωτα, το πάθος, την άσπονδη φιλία και στοχεύει στην εσωτερική αναζήτηση όλων μας για το αν τελικά ερχόμαστε μόνοι σε αυτή τη ζωή και φεύγουμε μόνοι…
Ο Στρατής Λιμνιός γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη σπούδασε Δημοσιογραφία και Επικοινωνία, έπαιξε στο θέατρο, πέρασε από μουσικές σκηνές. Τα τελευταία δέκα χρόνια ζει στην Αθήνα και συνεργάζεται με τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες. Είναι Λέων με Υδροχόο, πολύ μοναχικός, σιχαίνεται τις δίαιτες, και εκτιμά απεριόριστα τους ανθρώπους με χιούμορ. Το βιβλίο με τον τίτλο «Γιατί μου κατσικώθηκες;» είναι η πρώτη του νουβέλα, το προλογίζει η Νανά Παλαιτσάκη και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ηρόδοτος».
είσοδος ελεύθερη
Εκδόσεις Ηρόδοτος Gruppo Gemello Πωλητήριο ΙΜΚ
****
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78, τηλ. 210 3418 550, φαξ. 210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα: www.mcf.gr
Στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart
Οι θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο Parking του εμπορικού κέντρου Athens Heart από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 08:00 – 22:00. Από τις 22:00 έως τη 01:00 η χρέωση είναι 2,5€ και 1€ για κάθε επιπλέον ώρα στάθμευσης μετά από τη 01:01. Τις Κυριακές οι θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ θα επιβαρύνονται με 2,5€ για χρήση του parking από τις 10:00 έως 01:00. Από τις 01:01πμ θα επιβαρύνεται με κόστος 1€ για κάθε επιπλέον ώρα.

You may also like...