Παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στα Εργαστήρια Εκκλησιαστικού Οργάνου

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Καθολικών Σύρου παρατείνει έως τις 16 Ιουνίου την προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στα Εργαστήρια Εκκλησιαστικού Οργάνου για νέους 17-30 ετών. Θυμίζουμε ότι θα υλοποιηθούν στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Άνω Σύρο, υπό την καθοδήγηση της οργανίστα Tea Kulas, οργανίστα και καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου του Zadar (Κροατία). Τα εργαστήρια χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Erasmus+ στο πλαίσιο του έργου SONIC και σε συνεργασία με το Zadar Organ Festival.

Ελάχιστο απαιτούμενο επίπεδο σπουδών πιάνου: 3 έτη

Ημερομηνίες υλοποίησης πιλοτικής δράσης : 19 & 20 Ιουνίου 2022

Πληροφορίες και εγγραφές στο : https://anofestival.gr/dhlwsh-summetoxhs/

Προθεσμία εγγραφής για τα Εργαστήρια νέων 17-30 ετών Πέμπτη 16 Ιουνίου

Παράλληλα, με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι οι θέσεις για τα Εργαστήρια Αερόφωνου Αρμονίου που αφορούν παιδιά και εφήβους 10-16 έχουν συμπληρωθεί.

Θυμίζουμε ότι θα υλοποιηθούν σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο της Καθολικής Επισκοπής Σύρου, με τη χρήση αερόφωνου αρμονίου (κατασκευής του έτους 1880) που έχει αναπαλαιωθεί για τις ανάγκες της δράσης, στις 16 & 17 Ιουνίου 2022. Τα εργαστήρια συγχρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στο πλαίσιο του έργου «Μικροί Οργανίστες εν Σύρω.

Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων θα επιβεβαιωθεί με email ή/και τηλέφωνο από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Καθολικών Σύρου έως τις 16 Ιουνίου 2022.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής στα εργαστήρια και επιτυχούς ολοκλήρωσης των μαθημάτων.

Οι δράσεις υλοποιούνται με την υποστήριξη της Καθολικής Επισκοπής Σύρου και σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου ΑΝΩ.

You may also like...