Παράταση παραστάσεων για τις «Θαρραλέες Ψυχές»

arisΜε κίνηση, λόγο , μουσική και τραγούδι οι «Θαρραλέες Ψυχές»  θα συνεχίσουν και τον Ιανουάριο να εμφανίζονται στον Πολυχώρο «Σώμα και Φώς» (Πραξιτέλους 179) στον Πειραιά.   Η Χοροθεατρική Ομάδα «Φως» χρησιμοποιώντας με λυρικό τρόπο  όλες τις αισθήσεις προσφέρει ένα ταξίδι στα ανοιχτά της ψυχής.
Η Μαριάννα Παπαδοπούλου, χορογράφος και δημιουργός της ομάδας τονίζει:
«Η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική και αυτή είναι η καλύτερη επιβράβευση για τη δουλειά μας. Ο κόσμος μας παροτρύνει να συνεχίσουμε και γι’αυτό και δίνουμε παράταση στις παραστάσεις μας. Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τον Άρη Καμπανό που αγκαλιάζει την ομάδα μας με την ερωτική φωνή του καθώς και όλους εκείνους που μας έχουν στηρίξει με την παρουσία τους».
Ταυτότητα παράστασης
Kείμενα : Καλλιόπη Δράκου
Χορογραφίες:  Παπαδοπούλου Μαριάννα, Κούρου Καλλιόπη, Γκότση Δούλη Δάφνη
Μουσική επιμέλεια:  Κούρος Αλέξανδρος
Σκηνοθεσία: Παπαδοπούλου Μαριάννα
Χορεύουν οι : Βλάχος Εμμανουήλ, Βενέτα Πέπη,  Γκότση Δούλη Δάφνη Γκότση, Κορομπίλη Αγγελική,  Κούρου Καλλιόπη, Παπαδοπούλου Μαριάννα.
Τραγούδι: Φιλική συμμετοχή  Καμπανός Άρης
Τραγούδι: «Σε Ποιον Μιλάς» και «Άκου Ζωή» στίχοι μουσική Κούρος Αλέξανδρος
Τεχνική Επιμέλεια & Επιμέλεια Παραγωγής: Δολιανίδης Μιχάλης
Ημέρες παραστάσεων: 3/1 , 10/1, 17/1, 24/1 ,31/1
Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στα τηλ. : 210 4297888- 6934240145
Τιμή εισιτηρίου: ελεύθερη εισφορά
«Σώμα και Φώς» : Πραξιτέλους 179
Ώρα έναρξης: 19.00
Λίγα λόγια για την ομάδα «ΦΩΣ»
Η ομάδα δημιουργήθηκε το 2007 έχει δώσει παραστάσεις σε φεστιβάλ Δήμων (Βεάκειο, Κηποθέατρο Νίκαιας) και το 2013 παρουσίασε μέρος της παράστασης «Θαρραλέες Ψυχές» στο πλαίσιο εορτασμών της Μασσαλίας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης. Aξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα είναι μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID-UNESCO.
Λίγα λόγια για τον Άρη Καμπανό
Τον Άρη Καμπανό τον γνωρίσαμε καλύτερα στο talent show του ΑΝΤ1 ΤΗΕ VOICE και έως σήμερα έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και σχόλια. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το πρώτο του single από την ΜΙΝΟS με τίτλο ΜΗ ΡΩΤΑΣ σε μουσική μάλιστα δική του. Πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο νέο καλλιτέχνη.

You may also like...