Παράσταση Κουκλοθέατρου στο Ηράκλειο Κρήτης

dentroΗ Ομάδα Κουκλοθέατρου «ΚΟΥΚΛΟ-ΒΑΤΩ» παρουσιάζει το κλασικό παραμύθι του Σελ Σιλλβερσταιν με τίτλο «ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ» το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2016».

Η παράσταση συνδυάζει την αφήγηση, το κουκλοθέατρο και το παιχνίδι με τα παιδιά. Ένας κήπος που ζωντανεύει. Ένα αγόρι που μεγαλώνει και συνεχώς ζητάει Μια Μηλιά που δίνει πάντα με αγάπη και θυσιάζει την ύπαρξη της χωρίς να ζητάει τίποτα ποτέ. Παιδιά ας δώσουμε και εμείς σε αυτό το δέντρο της Αγάπης τα πιο λαμπρά τα πιο πολύτιμα στολίδια μας. Μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με τα συναισθήματα και να γνωρίσουν το χάρισμα που έχουν εκείνοι που ξέρουν να δίνουν, αλλά και εκείνοι που ξέρουν να ανταποδίδουν με αγάπη.

Η ομάδα «ΚΟΥΚΛΟ-ΒΑΤΩ» αποτελείται από τη Σφυράκη Μαρία, τη Νικολαντωνάκη Έλενα και την Έλλη Μελιδονιώτη στη μουσική. Συνδετικός κρίκος τους η αγάπη για τα παιδιά και τα παραμύθια. Παίζουν για μικρούς και μεγάλους σε δρόμους, πλατείες, θέατρα και βιβλιοθήκες, αναζητώντας νέους τρόπους έκφρασης και δημιουργίας που αφορούν την αφήγηση και το κουκλοθέατρο.

Είσοδος: 5€
Με εκτίμηση
Ο Καλλιτεχνικός Δ/της Δ. Η.
Γιώργος Αντωνάκης

You may also like...