Παράλληλοι Δρόμοι

vafopppppppppppoooooooooookkkkkΠαράλληλοι Δρόμοι. Διάρκεια Έκθεσης 14 Σεπτεμβρίου-30 Οκτωβρίου2015. Στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης της έκθεσης «Παράλληλοι Δρόμοι» θα υλοποιηθούν στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο οι παρακάτω δράσεις: *Παράσταση Θεάτρου Σκιών και γνωριμία με τη φιγούρα του Καραγκιόζη από τον Καραγκιοζοπαίκτη κ. Γιάννη Χατζή. (3 Οκτωβρίου 2015, ώρα 19.00 στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεω του 4ου όροφου). *Παρουσίαση με προβολή από τον κ. Γιώργο Σαράτση με θέμα «Η Ελληνική Αισθητική από την αρχαιότητα έως σήμερα» (7 Οκτωβρίου 2015, ώρα 19.00 στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεω του 4ου όροφου). * Παρουσίαση με προβολή από τον κ. Γιώργο Αρσένη με θέμα «Η Αισθητική της Τέχνης μέσα από την Φιλοσοφία» *Παρουσίαση με τίτλο «Fractals» από τον κ. Γιώργο Βάραγκα. Συνδυασμός ηχών-μουσικής-θεάτρου-χορού και λόγου-ποιήσης *Προβολή της πρώτης ελληνικής ταινίας βωβού κινηματογράφου «Αστέρω». Η ταινία επενδύεται με πρωτότυπη μουσική από τον κ. Θανάση Μπιλιλή, μουσικού που επιμελείται και παρουσιάζει την εκδήλωση.
*Κατασκευή origami. Ο κ. Αλέξανδρος Κωνσταντίνου θα δείξει την τεχνική origami σε μικρούς και μεγάλους.
*Κατασκευή Κούκλας. Η κ. Λίνα Γιαμούζη θα δείξει πως κατασκευάζονται κούκλες από χαρτοπολτό.
*Μετατροπή ανακυκλώσιμων υλικών σε έργα τέχνης. Ο κ. Ιορδάνης Ποιμενίδης θα μας δείξει πως κάτι που φαντάζει άχρηστο μπορεί να γίνει χρηστικό.
*«Βασίλειος Ιθακήσιος, ο ζωγράφος του Ολύμπου». Ο κ. Δημήτρης Καραγιάννος θα μιλήσει για τον ζωγράφο Βασίλειο Ιθακήσιο.
Για τις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις μπορείτε να ενημερώνεστε στα τηλέφωνα 2310424132-3 (Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο) και στο 6936945844 (κ. Παλιάν).

You may also like...