Πανελλήνιο φεστιβάλ στο Δημοτικό Θέατρο Μυλοποτάμου

11692578_419463494930108_6957447985943948229_nΤο Φεστιβάλ θα διεξαχθεί από 4 έως 13 Μαρτίου στην πόλη της Καρδίτσας
Σημαντική διάκριση πέτυχε το Δημοτικό Θέατρο Μυλοποτάμου, η Κεντρική Σκηνή του οποίου προκρίθηκε να διαγωνιστεί στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας.
Στο φεστιβάλ δήλωσαν συμμετοχή 30 θίασοι από ολόκληρη τη χώρα και για το διαγωνιστικό μέρος προκρίθηκαν κατόπιν αξιολόγησης από επιτροπή ειδικών, οκτώ θίασοι μεταξύ των οποίων αυτός του Μυλοποτάμου, διεκδικώντας πλέον σημαντικά βραβεία και διακρίσεις.
Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί από 4 έως 13 Μαρτίου στην πόλη της Καρδίτσας και το Δημοτικό Θέατρο Μυλοποτάμου διαγωνίζεται το βράδυ της Δευτέρας 7 Μαρτίου με το έργο του Μολιέρου «Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» σε σκηνοθεσία Βασίλη Ξενικάκη. Υπενθυμίζεται, ότι η συγκεκριμένη παράσταση ανέβηκε το καλοκαίρι στο Πλαίσιο του Φεστιβάλ Ταλλαία 2015 ενώ παρουσιάστηκε και στο Αναγεννησιακό Φεστιβάλ Ρεθύμνου.
Οι συντελεστές της παράστασης βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασίας ενόψει του Φεστιβάλ με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα αλλά κυρίως για να προβάλουν στην υπόλοιπη χώρα την σημαντική προσπάθεια που γίνεται σε τοπικό επίπεδο στον τομέα του πολιτισμού.
Για την παράσταση την μετάφραση, την διασκευή και την σκηνοθεσία έχει κάνει ο Βασίλης Ξενικάκης. Τα κοστούμια εποχής η Πόπη Τσιμπισκάκη και τα σκηνικά ο Στέλιος Φασούλης.
Παίζουν: ΑΡΓΚΑΝ: Μανούσος Κλάδος, ΤΟΥΑΝΕΤΤΑ: Γεωργία Γαλλιάκη ΜΠΕΛΙΝΑ: Χρύσα Μπαγιαρτάκη, ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Λένα Δράγαση, ΛΟΥΙΖΑ: Γλυκερία Κλάδου (Σε αντικατάσταση της Κωνσταντίνας Παπαδάκη), ΜΠΕΡΑΛΝΤΑ: Ρία Μπαγιαρτάκη, ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Σήφης Καυκαλάς, ΚΥΡΙΟΣ ΝΤΙΑΦΟΥΑΡΟΣ: Μάνος Κανδυλάκης, ΘΩΜΑΣ ΝΤΙΑΦΟΥΑΡΟΣ: Διονύσης Ξενικάκης, ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥΡΓΚΟΝ: Αντώνης Μανωλούδης , ΚΥΡΙΟΣ ΦΛΟΥΡΑΝ: Μιχάλης Φλουρής, ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΝΝΕΦΟΥ: Γιώργος Κλάδος , , ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ: Δέσποινα Βουκάλη.

You may also like...