Παγκρήτιο σήμερα- To Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ 

ARHIKI-735x400Μία ξεχωριστή εμπειρία είχαν στις 14 Φεβρουαρίου μικροί και μεγάλοι φίλοι του στο Παγκρήτιο Στάδιο. Το Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ Α.Ε. ήρθε στο Ηράκλειο και μέσα από πολύ παιχνίδι αλλά και μοναδικές δραστηριότητες, αναδεικνύει τις αθλητικές αξίες όπως το ευ αγωνίζεσθαι, τον σεβασμό στον αντίπαλο, την ομαδικότητα και τη συλλογικότητα.
Ψυχαγωγία και εκπαίδευση συνδυάστηκαν σε μια γιορτή φιλαθλητισμού και ευεξίας, στην οποία πήραν μέρος τα μέλη των δέκα ακαδημιών της Κρήτης που έχουν ενταχθεί από πέρσι στο πρόγραμμα “Αθλητικές Ακαδημίες” της ΟΠΑΠ Α.Ε. Πήραν μέρος οι ακαδημίες του Ηροδότου, του Λίντο και του Ζαρού και ακόμα ο ΑΟΑΝ, ο Άρης Ρεθύμνου, ο Αστέρας Περάματος, ο Πανακρωτηριακός, ο Κισσαμικός, ο Μινώταυρος και η Δόξα Παχιανών.
Δικαίωμα συμμετοχής στο Φεστιβάλ είχαν παιδιά γεννημένα από την 1/1/2004 και μετά που αγωνίζονται αποκλειστικά στις ακαδημίες του προγράμματος της ΟΠΑΠ. Το περιεχόμενο του Φεστιβάλ ήταν διαδραστικό, αφορά παιδιά και γονείς και περιελάμβανε (ώρα έναρξης 11πμ):
Φιλικούς αγώνες μεταξύ Ακαδημιών

You may also like...