Πέντε Βραβεία κατέκτησαν οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Στο 15ο Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου

logoNikaiaGRΠέντε βραβεία κατέκτησαν οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη κατά τη διάρκεια του 1ου Χειμερινού Φεστιβάλ Κιθάρας στο Βόλο.
Πιο συγκεκριμένα το Κιθαριστικό Σύνολο ΝΙ.ΡΕ.ΚΙΘΑΡΕΣ του Υποδιευθυντή και καθηγητή κιθάρας Αντώνη Μυτακίδη απέσπασε το Α’ ΒΡΑΒΕΙΟ στον Διαγωνισμό των Κιθαριστικών Συνόλων.
Η μαθήτρια Δήμητρα Γιάννου, του ίδιου καθηγητή κατέκτησε το Γ’ ΒΡΑΒΕΙΟ στον Διαγωνισμό ηλικίας έως 13 ετών.
Ακόμη οι μαθητές του Αντώνη Μυτακίδη, Γιώργος Γρηγοριάδης και Γιώργος Κανελλόπουλος κατέκτησαν από ένα Γ’ ΒΡΑΒΕΙΟ στον Διαγωνισμός ηλικίας έως 17 ετών.
Στον κορυφαίο Διαγωνισμό του Φεστιβάλ, τον Διαγωνισμό των σολίστ, ο Χριστόδουλος Μπενετάτος, πολυβραβευμένος- υπότροφος μαθητής του μεταπτυχιακού τμήματος κιθάρας του εφόρου της σχολής κιθάρας του ωδείου Μιχάλη Σουρβίνου, κατέκτησε το Α’ ΒΡΑΒΕΙΟ.
Λίγα λόγια για το Δημοτικό Ωδείο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη
Στα 24 χρόνια λειτουργίας του , το Δημοτικό Ωδείο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη (Καρακουλουξή 44, πλατεία Αγίου Νικολάου) εξακολουθεί να προσφέρει μουσική εκπαίδευση με υψηλή ποιότητα, δίνοντας αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών. Έχει πολυάριθμα τμήματα διδασκαλίας οργάνων – εγχόρδων, πνευστών, πληκτροφόρων, τραγουδιού, θεωρητικών, χορωδίας. Αυτή τη χρονιά το Ωδείο απέκτησε τμήμα Μουσικολογίας, για την προετοιμασία των μαθητών στην εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά τμήματα Μουσικών Σπουδών και δημιούργησε Συμφωνική Ορχήστρα Δωματίου.
Έως σήμερα έχει πραγματοποιήσει πολλές συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις με μαθητές και μουσικά σύνολα. Οι καθηγητές του είναι εξαίρετοι μουσικοί και σολίστ με σημαντική καλλιτεχνική δραστηριότητα και διδακτική εμπειρία.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 210-4913025.

You may also like...