Πάσχα στο ΜShop

Στο ΜShop η άνοιξη γίνεται έμπνευση!
Στον φιλόξενο χώρο του, διαλέγουμε μικρούς θησαυρούς μοναδικής αισθητικής και φαντασίας, σε αναπάντεχους συνδυασμούς υλικών και πανδαισία χρωμάτων.
Η πλούσια ανοιξιάτικη συλλογή του Καταστήματος του Μεγάρου μάς προσκαλεί να ανακαλύψουμε στις προθήκες του ξεχωριστά δώρα για τους φίλους και τους αγαπημένους μας: υφαντά τσαντάκια σε αργαλειό, τρισδιάστατα γλυπτά σε κουτί πλέξιγκλας με πασχαλινά και ανοιξιάτικα θέματα, διακοσμητικά αντικείμενα φτιαγμένα στο χέρι, κοσμήματα, χειροποίητες κούκλες-μπαλαρίνες, παιχνίδια, πιάτα, κούπες, φλιτζάνια, διακοσμητικά και χρηστικά είδη για το σπίτι και το γραφείο.
Όσο για τους βιβλιόφιλους, το ΜShop έχει εμπλουτίσει τη συλλογή του με καινούργιους τίτλους για ενήλικες, αλλά και για παιδιά, ενώ συνεχίζει να προσφέρει, σε ειδικές τιμές, CD και επιλεγμένα βινύλια κλασικής μουσικής, σε άριστη κατάσταση, με κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας, όπως, μεταξύ άλλων, η Μαρία Κάλλας, ο Χοσέ Καρρέρας, ο Λουτσάνο Παβαρόττι.
Nέες συλλογές από πρωτότυπες λαμπάδες, με μοτίβα εμπνευσμένα από μουσικά και χορευτικά θέματα, κεραμικά ζωγραφισμένα στο χέρι και δημιουργίες αποκλειστικά σχεδιασμένες για το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Με τη σφραγίδα γνωστών Ελλήνων δημιουργών, τα σύμβολα του Πάσχα μεταμορφώνονται σε ιδιαίτερα αντικείμενα ειδικά σχεδιασμένα για το ΜShop και γίνονται το μέσο για τις ευχές μας.

Τα έσοδα του MShop διατίθενται για την ενίσχυση του έργου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Ιδανικό σημείο συνάντησης στο κέντρο της πόλης, το MCafé περιμένει τους επισκέπτες του, πάντοτε με χαμόγελο, προτείνοντάς τους ροφήματα και φρέσκα σνακ, σε μια ανοιξιάτικη, χαλαρή ατμόσφαιρα. Το MCafé λειτουργεί στον εξωτερικό χώρο του MShop τις ίδιες ημέρες και ώρες.

Ώρες λειτουργίας: 10:00-21:00 (καθημερινές και Σαββατοκύριακο).
Κλειστό από τις 13 έως τις 18/4.

You may also like...