Οlympia Culture Festival

12745494_739554786180090_943252643137954479_nΤο πολιτιστικό γεγονός της Ηλείας που αλλάζει τα δεδομένα!
Αναμφίβολα το πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού για την Ηλεία αποτελεί το Οlympia Culture Festival, η Τριλογία των πολιτιστικών εκδηλώσεων για τους Παραδοσιακούς Χορούς, το Ερασιτεχνικό Θέατρο και τη Λογοτεχνία.
Τη διοργάνωση του Οlympia Culture Festivals και των φεστιβαλικών του εκδηλώσεων έχει αναλάβει το Πολιτιστικό Πάρκο, με το αδιαμφισβήτητο κύρος και τη μακρόχρονη εμπειρία στη διεξαγωγή ανάλογων εκδηλώσεων. Με το Οlympia Culture Festivals γίνεται μια προσπάθεια να αναδειχθεί η αξία του Πολιτιστικού Τουρισμού και ειδικά στην περιοχή της Ολυμπίας, που αποτελεί κοιτίδα και παγκόσμιο σημείο αναφοράς για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό.
Το Φεστιβάλ Χορών & Χορωδιών, το οποίο όπως προαναφέραμε είναι μέρος της Τριλογίας του Οlympia Culture Festivals, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και θα πραγματοποιηθεί από τις 17/6-26/6 στο ξενοδοχείο Epihotel Odysseas στο Κατάκολο. Πρόκειται για ένα δυναμικό Φεστιβάλ, διεθνούς χαρακτήρα, με φιλοξενούμενους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ήδη η συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία καθώς θα λάβουν μέρος 700 και πλέον άτομα.

 

You may also like...