Ο Χριστουγεννιάτικος κόσμος του ΚΠΙΣΝ στις οθόνες σας

Ο Χριστουγεννιάτικος κόσμος του ΚΠΙΣΝ στις οθόνες σας

Με μια λαμπερή γιορτή με οικοδεσπότη τον Φοίβο Δεληβοριά, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σήμανε την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Χιλιάδες θεατές από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό παρακολούθησαν διαδικτυακά την εκδήλωση, που φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία κοινού.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, σε μια συναυλία ειδικά σχεδιασμένη για το ΚΠΙΣΝ, ερμήνευσε πολλά αγαπημένα τραγούδια, ενώ επί σκηνής τον συνόδευσαν το κουαρτέτο του (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto), η τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη, οι κωμικοί Θανάσης Αλευράς και Βύρων Θεοδωρόπουλος, και special guest o Vassilikos
Στα Σιντριβάνια στο Κανάλι παρουσιάστηκαν τέσσερις χριστουγεννιάτικες χορογραφίες, οι οποίες θα παρουσιάζονται και καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, ενώ το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος μεταμορφώθηκε σε ένα ονειρικό τοπίο με τις τέσσερις νέες φωτεινές εγκαταστάσεις κορυφαίων δημιουργών του είδους.

Ο Χριστουγεννιάτικος κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Δείτε τον Χριστουγεννιάτικο κόσμο του ΚΠΙΣΝ να ζωντανεύει στις οθόνες σας

Το video της εκδήλωσης θα παραμείνει διαθέσιμο μέχρι την Παρασκευή 4/12 στη σελίδα snfcc.org/Xmas , καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube @SNFCC.
Ενημερωθείτε για τα μέτρα ασφαλείας σχετικά με την προστασία των επισκεπτών & εργαζομένων του ΚΠΙΣΝ εδώ.
Το ψηφιακό περιεχόμενο το οποίο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του προγραμματισμού εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ εντάσσεται στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Τον Φεβρουάριο 2017, με την ολοκλήρωση της κατασκευής του το ΙΣΝ παρέδωσε το ΚΠΙΣΝ στην Ελληνική Πολιτεία, και κατ’ επέκταση στην ελληνική κοινωνία, το νόμιμο ιδιοκτήτη του έργου. Παράλληλα, το ΙΣΝ ανακοίνωσε τη δέσμευσή του να συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα το ΚΠΙΣΝ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με δωρεές ύψους έως €50 εκατομμυρίων για τη διοργάνωση δωρεάν εκδηλώσεων και την κάλυψη λειτουργικών εξόδων.

You may also like...