Ο Κωστής Μαραβέγιας στον Κήπο του Μεγάρου

KostisaraveyasΟ Κωστής Μαραβέγιας στον Κήπο του Μεγάρου Παρασκευή 26 Ιουνίου – SOLD OUT Σάββατο 27 Ιουνίου – SOLD OUT – Κυριακή 28 Ιουνίου – SOLD OUT Ήδη τα εισιτήρια και για τις τρεις συναυλίες του Κωστή Μαραβέγια εξαντλήθηκαν! Για τον λόγο αυτό, περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων θα πωλείται στην Είσοδο του Κήπου από ώρα 19:00 την ημέρα κάθε συναυλίας, ενώ θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας. «Δεκαέξι μέρες λοιπόν πριν τη συναυλία μας, που έγινε συναυλίες μας, εξαντλήσατε τα εισιτήρια και για τις τρεις βραδιές με την ανεξάντλητη αγάπη και υποστήριξή σας. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη χαρά και την τιμή που μας κάνατε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, αγαπημένοι μου».
ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

Από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του, ο Κωστής Μαραβέγιας για τρίτη χρονιά στον Κήπο του Μεγάρου στήνει ένα από τα θρυλικά πάρτι του, όπως μόνο εκείνος ξέρει.
Με τη γνωστή πλέον ενέργεια που εκπέμπει από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα επί σκηνής, το χιούμορ αλλά και το ενθουσιώδες ταμπεραμέντο του, ο Κωστής Μαραβέγιας μάς παρασύρει στους ρυθμούς μιας γιορτής που δεν τελειώνει ποτέ.

Την Παρασκευή 26, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 9 το βράδυ, στον Κήπο του Μεγάρου, θα φτιάξει και πάλι το soundtrack του καλοκαιριού μας, γεμάτο κέφι, χορό και υπέροχες μουσικές στιγμές με την υπογραφή του.
Στον πιο δροσερό κήπο της πρωτεύουσας, καλοκαιρινό σημείο συνάντησης για τους Αθηναίους, ο Κωστής Μαραβέγιας θα μας χαρίσει τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι τις ιστορίες της «Λόλας» αλλά και από τις συναυλίες του στον Κήπο τα δύο τελευταία καλοκαίρια. Στο πολυπολιτισμικό σύμπαν του γνωστού τραγουδοποιού υπάρχουν όμως και κομμάτια από κάθε γωνιά του πλανήτη, που θα τα ερμηνεύσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: του Νίκου Αγγλούπα (ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα), του Άγγελου Αγγελίδη (ηλεκτρική κιθάρα), του Jim Σταρίδα (τρομπόνι), του Αντώνη Ανδρέου (τρομπόνι), του Κρίτωνα Μπελλώνια (τύμπανα) και του Κωσταντίνου Μάνου (κοντραμπάσο).
Προπώληση εισιτηρίων: 10,00 €
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 12,00 €
Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333
και στην ιστοσελίδα του Μεγάρου: www.megaron.gr

Επίσης:
https://www.facebook.com/megaron.gr
http://www.pinterest.com/megaronathens/
https://twitter.com/MegaronAthens

You may also like...