Ο Δημήτρης Κούρκουλας στις Απρόβλεπτες Συναντήσεις του ΙΑΝΟΥ

? ???¹?????? ?????????? ???????? ?????????? ???? ?? ???????? ??????????? ??¹?? ¹?? ¹????????? ??? ??????????? ????????? ??? ???-??? ??? ???????????? ???? ????????, ????? ????????? 16 ????????? 2012. ???-???/???-???/??????? ??????½???

Συναντήσεις Απρόβλεπτες στο cafe του ΙΑΝΟΥ
Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, στις 20:30
Δημήτρης Κούρκουλας
Η Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί με τον εκδότη, πρώην υφυπουργό εξωτερικών και ανώτατο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Δημήτρη Κούρκουλα, για το ζήτημα της ελληνικής ταυτότητας μέσα στο ρευστό διεθνές περιβάλλον της εποχής μας.
Το κοινό έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τις ερωτήσεις του για τον κάθε καλεσμένο στο email: magazine@ianos.gr
Είσοδος ελεύθερη
Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr

Στις Απρόβλεπτες Συναντήσεις που πραγματοποιούνται κάθε μήνα στο CAFÉ του ΙΑΝΟΥ, η Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί με σημαντικούς ανθρώπους. Όλοι τους έχουν διακριθεί στον επαγγελματικό στίβο, από την πολιτική, την αρχαιολογία και τις επιχειρήσεις ως τα γράμματα και τις επιστήμες. Το πιο σημαντικό τους χαρακτηριστικό, όμως, είναι το θάρρος να χαράσσουν και να ακολουθούν την δική τους πορεία. Είναι, δηλαδή, φυσιογνωμίες –χαμηλόφωνα ή ανορθόδοξα– ηγετικές που, αν και συχνά δεν ασχολούνται με τα κοινά, ωφελούν την κοινωνία με το δικό τους παράδειγμα ζωής και δράσης. Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα και ας μιλήσουμε μαζί τους, για ένα νέο συλλογικό ήθος, που συναπαρτίζεται από φωτισμένες μονάδες.
ΙΑΝΟS: Σταδίου 24, Τ. 210 3217917, www.ianos.gr

You may also like...