« Ο ΑΓΙΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ Ο ΚΑΠΑΔΟΚΗΣ – Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Ζ’ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤ. & ΚΛΑΣ. ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

Ζ΄Εφορεια Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων

Yπάρχει ιαματική δύναμη των ψαλμών; Εάν ναι, με ποιόν τρόπο ο ΄Αγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης, καθώς και ο εκ Φαράσων Καππαδοκίας ορμώμενος γέρων Παϊσιος τους χρησιμοποιούσαν για την επίλυση προβλημάτων; Προβλημάτων από την υγεία του ανθρώπου και την ανατροφή των παιδιών έως και τις προοπτικές του ελληνικού έθνους; Υπήρξε ο γέρων Παϊσιος ο «νέος Κοσμάς ο Αιτωλός» του ελληνικού γένους;
Το Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ., στη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΙΟΝΙΟΝ-Λασταίικα Πύργου-, ο εκπαιδευτικός κ. Παναγιώτης Φραγγελάκης, ο οποίος έχει εντρυφήσει στα ανωτέρω ζητήματα, προτίθεται να μας βοηθήσει να έχομε απάντηση στα σχετικά ερωτήματα, στην ομιλία του με θέμα:

« Ο ΑΓΙΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ Ο ΚΑΠΑΔΟΚΗΣ –
Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ»

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Απόστολο Καπνίση για την παραχώρηση του ξενοδοχείου ΙΟΝΙΟΝ, καθώς και τους χορηγούς μας, εστιατόριον ΑΦΟΙ Κανελλόπουλοι στην Λιναριά και ξενοδοχείον ΠΕΛΟΨ στην Ολυμπία.
Την όλη εκδήλωση προλογίζει η ΄Εφορος Αρχαιοτήτων Ολυμπίας κ. Γεωργία Εμμ. Χατζή –Σπηλιοπούλου, ενώ θα προβληθεί και σχετική ταινία.

Γεωργία Χατζή -Σπηλιοπούλου
΄Εφορος Αρχαιοτήτων Ολυμπίας

You may also like...