Ορφικοί Αντίλαλοι 2012

Οι Ορφικοί Αντίλαλοι» διοργανώνονται κάθε χρόνο τέλη Ιουλίου και στις πρώτες ημέρες του Αυγούστου στην έδρα του δήμου, στο Ροδολίβος. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων παρουσιάζονται θεατρικές παραστάσεις, γίνονται συναυλίες έντεχνων και παραδοσιακών μουσικών σχημάτων, εμφανίζονται χορευτικά συγκροτήματα κ.ά. Ο φορέας που υλοποιεί τις εκδηλώσεις είναι η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Ροδολίβους.Η ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α. σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Ροδολίβους, τον Μουσικοδραματικό Σύλλογο Ροδολίβους “ΑΠΟΛΛΩΝ” και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδολίβους σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις Ορφικοί Αντίλαλοι 2012 που θα πραγματοποιηθούν από 2 έως 13 Αυγούστου.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Πέμπτη 2 Αυγούστου
Ώρα: 21.00\
Χώρος: πάρκο Δημαρχείου
“Αφήγηση και Δραματοποίηση Λαίκού Παραμυθιού”
Σάββατο 4 Αυγούστου
Ώρα: 22:00
Καντάδες στις γειτονιές του χωριού από κανταδόρους του Ροδολίβους
Κυριακή 5 Αυγούστου
Ώρα: 21.00
Χώρος: Πλατεία “ΟΧΙ”
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: “Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω” του Ντάριο Φο από το θεατρικό εργαστήρι “Διόνυσος”Νέας Ορεστιάδας.
Τρίτη 7 Αυγούστου
Ώρα: 19.00
Χώρος: Πλατεία Αμβράζη
“Μακαρονάδα της Φιλίας”, για παιδιά
Τετάρτη 8 Αυγούστου
Ώρα: 21.00
Χώρος: Πλατεία Όχι
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ. Συμμετέχουν οι χορωδίες Ροδολίβους, Ηράκλειας και ο Σύλλογος Βυζαντινής και δημοτικής μουσικής Σιδηροκάστρου.
Πέμπτη 9 Αυγούστου
Ώρα: 18.00
Χώρος: Πλατεία Αμβράζη
“Ζωγραφίζω το μπλουζάκι μου”. Παιδιά έως 10 ετών από τις 18:00 έως τις 19:00. Παιδιά μεγαλύτερα από 10 ετών από τις 19:00 έως τις 20:00.
Παρασκευή 10 Αυγούστου
Ώρα: 10.30
GRAFFITI στο κτίριο του ΣΙΝΕ “Ρόδον”
Ώρα: 21.00
Χώρος: Πλατεία “ΟΧΙ”
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ. Συμμετέχουν οι φιλαρμονικές Ν. Ζίχνης, Αλιστράτης και ο Μουσικοδραματικός Σύλλογος “ΑΠΟΛΛΩΝ” Ροδολίβους
Κυριακή 12 Αυγούστου
“200 Χρόνια από την ανέγερση του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ροδολίβους”. Παράκληση χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ζιχνών & Νευροκοπίου κ.κ. Ιεροθέου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Ακολουθούν Βυζαντινοί ύμνοι από τη χορωδία “ΙΩΑΣΑΦ ΔΙΟΝΥΣΙΑΤΗΣ” και δημοτικά τραγούδια από το συγκρότημα “ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ”.
Δευτέρα 13 Αυγούστου
Ώρα: 21.00
Χώρος: Πλατεία “ΟΧΙ”
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδολίβους, το Σύλλογο Γυναικών Ροδολίβους, το Σύλλογο Γυναικών Μεσολακκιάς και την Εύξεινο Λέσχη Παγγαίου.
Από 11-16 Αυγούστου θα λειτουργούν στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Έκθεση Φωτογραφίας (Βασίλη Χαρίση) και Έκθεση κοσμήματος (Μαρίας Καπετάνου)

Περισσότερες πληροφορίες:www.amfipoli.gr

You may also like...