Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Σύρου

Στο πλαίσιο της Πανελλαδικής- Παγκύπριας Ποδηλασίας Αγάπης η Σύρος θα φιλοξενήσει αύριο Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, τρεις ποδηλάτες από την Κύπρο οι οποίοι διανύουν ένα ταξίδι 3.848 χιλιομέτρων με σκοπό τη συλλογή τροφίμων για τη διάθεση αυτών σε Κοινωνικά Παντοπωλεία της Κύπρου και σε κοινωνικούς φορείς της Σύρου.
Έπειτα από επικοινωνία με τους ποδηλάτες ενημερωθήκαμε ότι υπάρχει ανάγκη για συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας (όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι κ.α.) αλλά και παιδικό γάλα και πάνες.
Η έναρξη του ποδηλατικού γύρου θα γίνει στις 16:30 στην Πλατεία Μιαούλη και η διαδρομή που θα ακολουθήσουν είναι η ακόλουθη: Πλατεία Μιαούλη- Αγ. Ανάργυροι- Φανερωμένη- Χρούσσα- Φανερωμένη- Πάγος- Γαλησσάς- Φοίνικας- Ποσειδωνία- Μέγας Γυαλός- Βάρη- Μάννα- Πλατεία Μιαούλη. Οι ποδηλάτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον ποδηλατικό γύρο μπορούν να συναντηθούν με την αποστολή στην Πλατεία Μιαούλη στις 16:00 ή να ακολουθήσουν από οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής.
Οι μικροί φίλοι του ποδηλάτου που επιθυμούν να συνοδεύσουν την αποστολή μπορούν να συναντηθούν στις 19:00 στο λιμάνι της Σύρου (στο ύψος της Πυροσβεστικής) για να ακολουθήσουν με τα ποδήλατά τους την αποστολή στον τερματισμό που θα γίνει στην Πλατεία Μιαούλη.
Ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού Σύρου ως συντονιστής της Ποδηλασίας Αγάπης στη Σύρο θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους φορείς, τους συλλόγους και τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν ενεργά στην υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης.
Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στο Facebook:
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΓΑΠΗΣ (http://www.facebook.com/pages/Ποδηλασία-Αγάπης/1540589014470240)
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΓΑΠΗΣ | Σύρος  (https://www.facebook.com/events/161669184037798/162245833980133/?notif_t=plan_mall_activity)

You may also like...