ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ “PREMIO HELLAS 2014” ΣΤΗΝ CASA BIANCA

Ο δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει την ομαδική εικαστική έκθεση “Premio Hellas 2014” σε συνεργασία με την ιταλική ακαδημία “Accademia della Nike” με έδρα το Lecce, από τις 14 έως τις 18 Ιουνίου 2014, στη δημοτική πινακοθήκη Casa Bianca (Βασ. Όλγας 180, τηλ 2310 425530).
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης.
Στο πλαίσιο των εγκαινίων, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 14 Ιουνίου, στις 18:00, θα βραβευθούν οι 25 καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην έκθεση.
Τα έργα θα παρουσιάσουν στο κοινό η καθηγήτρια και πρόεδρος της Ιταλικής Ακαδημίας, Flavia Abati και η συνεργάτης και υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Εύα Γαργάλα.
Στην ίδια εκδήλωση, ο Ιταλός συγγραφέας Ferdinando Scavran, θα παρουσιάσει το μυθιστόρημά του με τίτλο “Χωρίς Θόρυβο” (“Senza Rumore”).
Οι 25 καλλιτέχνες που θα βραβευθούν είναι οι:
Giuseppe Baldari, Marco Bianchi, Vasiliki Bista, Stavros Dimitriou, Arces Domenico, Stephanie Gaeta, Maria Karzi, Manuela Lavezzi, Chiara Lupo, Lucia Macrì, Cecilia Mangini, Tina Marzo, Alessandro Montaspro, Giuseppe Palma, Antonia Podagrosi, Luigi Ruggieri, Vincenzo Ruggieri, Aniello Saravo, Mario Sepe, Adriana Soares, Vanessa Stamerra, Franco Scalese Urciuoli, Rosalia Tignini Verdun, Maria Xenidou και
Habiba Zouabi.
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Τρίτη έως Κυριακή, 10.00 έως 18.00.

You may also like...