«Ομαδική έκθεση αναλογικής μαυρόασπρης φωτογραφίας»

ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ομαδική έκθεση αναλογικής μαυρόασπρης φωτογραφίας»

Στο Εκθεσιακό Κέντρο της ΕΦΕ

Media Kit Link (Document, Photos, Logo): https://efe.com.gr/cor/2022/9/Media-Kit-ΕΚΘΕΣΗ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΕΦΕ-24-9-2022.zip

Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρία (ΕΦΕ), παρουσιάζει στο εκθεσιακό Κέντρο της την ομαδική έκθεση αναλογικής μαυρόασπρης φωτογραφίας. Οι φωτογραφίες αυτές προέκυψαν κατά την περίοδο των περυσινών σεμιναρίων από τους μαθητές που τα παρακολούθησαν. Η χρονιά 2021-2022 είναι η πρώτη ακαδημαική χρονιά που το εργαστήριο του σκοτεινού θαλάμου της ΕΦΕ ξεκίνησε την λειτουργία του.

Για το έτος 2022-2023 θα επαναληφθούν σεμινάρια αναλογικής μαυρόασπρης φωτογραφίας. Για λεπτομέρειες προγράμματος μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την κα Αθανασία Παναγέα (pa.athanasia@gmail.com).

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον covid-19.

Εκθεσιακό Κέντρο ΕΦΕ – Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία: Πόντου 12, Ιλίσια, Αθήνα Τηλ. 210 822813

Εγκαίνια: Σάββατο 24-9-2022, 19.00
Διάρκεια έκθεσης: Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου
Ημέρες & Ώρες: Δευτέρα έως Παρασκευή, 10.00 – 14.00 & 17.30 – 20.30

Social Media-Instagram: @efe_analogueteam

***

Ελληνική Φωτογραφική Εταιρία (ΕΦΕ)

Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία (ΕΦΕ) είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός,  το 1o ερασιτεχνικό φωτογραφικό σωματείο τη χώρας μας με ιστορία και συνεχή παρουσία στον χώρο της φωτογραφίας τα τελευταία 70 χρόνια.
Μέλη της διατέλεσαν οι σημαντικότεροι Έλληνες φωτογράφοι, όπως οι Σπύρος Μελετζής, Κώστας Μπαλάφας, Βούλα Παπαϊωάννου, Δημήτρης Τλούπας, Δημήτρης Χαρισιάδης, Νίκος Στουρνάρας, Χρήστος Τσέλιος, Άλκης Ξανθάκης και πληθώρα άλλων αξιόλογων φωτογράφων.

Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία (ΕΦΕ)  είναι ενεργό μέλος από το 1954 της FIAP Διεθνούς Ομοσπονδίας Φωτογραφικής Τέχνης (Fédération Internationale de l’ Art Photographique, F.I.A.P.) αποτελεί Official FIAP Photo Exbitition Center, και μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας στον αναγνωρισμέ-νο από την UNESCO διεθνή αυτό Οργανισμό, καθώς και ιδρυτικό μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Φωτογραφικών Φεστιβάλ (Photo Festival Union) από το 1995, η ΕΦΕ διατηρεί στενές σχέσεις με πολλές εθνικές φωτογραφικές Ομοσπονδίες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία – ΕΦΕ 

Hellenic Photographic Society – HPS

Μη κερδοσκοπικό σωματείο

Πόντου 12, Ιλίσια, Αθήνα Τηλ. 210 8228131
info@efe.com.gr, www.efe.com.gr;

Facebook Page:  https://www.facebook.com/HellenicPhotographicSociety

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΦΕ: Σπύρο Παπαδάτο, Email: spyros.papadatos@efe.com.gr, papadatos.s@gmail.com,  ή στο +30 6948 660954

 

 

 

You may also like...