Οι Indigo Mood απόψε στο 56ο Φεστιβάλ Δημητρίων

 Οι Indigo Mood είναι μια όμορφη μουσική παρέα. Απόψε (Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου), στις 21.00, στην Αποθήκη Δ΄ στο λιμάνι, θα παρουσιάσουν στο κοινό του 56ου Φεστιβάλ Δημητρίων τα τραγούδια τους, με επιρροές από τη τζαζ και τη μουσική δωματίου. Ανάμεσα σε άλλα θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά δέκα τραγούδια που ηχογράφησαν το καλοκαίρι του 2020.

Όταν ο Βαγγέλης Τσοτρίδης σιγοσφύριζε μελωδίες, ετοίμαζε σιγά-σιγά το άλμπουμ των Indigo Mood. Κι αυτό γιατί μαζί με τον μαθητή του Κωστή Αντωνόπουλο άρχισαν να παίζουν ντουέτο με ηλεκτρικές κιθάρες το υλικό που είχε έτοιμο και σύντομα τα τραγούδια πήραν τον δρόμο τους.
Τα τραγούδια ωρίμασαν μέσα από συναυλίες και ηχογραφήσεις, ώσπου προέκυψε η ανάγκη να τα ακούσουν με διαφορετικό τρόπο. Ο Αλέξης Μακατσέλος και ο Νίκος Πανταζόγλου ήταν η φυσική συνέχεια, καθώς έχουν συνεργαστεί πολλές φορές με τον Κωστή και κάπως έτσι γεννήθηκαν οι Ιndigo Mood.

Καλλιτέχνες:
Βαγγέλης Τσοτρίδης, ηλεκτρική κιθάρα
Κωστής Αντωνόπουλος, ηλεκτρική κιθάρα
Αλέξης Μακατσέλος, τύμπανα
Νίκος Πανταζόγλου, ηλεκτρικό μπάσο

Προπώληση εισιτηρίων: Κέντρο Μουσικής, Κουντουριώτου 17, ώρες 10.00-18.00, μόνο με πιστωτική και χρεωστική κάρτα.

H παράσταση είναι COVID FREE

– Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο στον χώρο πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, που εκδίδεται 30 μέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο, με ισχύ έως 180 ημέρες μετά από αυτόν.

– Συνδυαστικά με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, ώστε να διενεργηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Οι παραπάνω υποχρεώσεις περιλαμβάνουν και ανηλίκους, 12 ετών και άνω.

 

You may also like...