ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Εγκρίθηκε σήμερα, από το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Η. το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων της «ΚΑΣΤΡΙΝΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ 2015»  που ξεκινάει την 1η Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται την Καθαρή Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου.
Η παρέλαση των καρναβαλικών ομάδων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου στις 16:00   στην ίδια διαδρομή (Χανιώπορτα – Καλοκαιρινού – Ίδης – Πλ. Ελευθερίας)  με βασικό θέμα έμπνευσης των αποκριάτικων στολών, ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.

Το 6Ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού, θα γίνει την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, στις 11:00 το πρωί, στο  Πάρκο Γεωργιάδη, ενώ το 13ο Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού (Για μεγάλους) την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου το πρωί (10:30) στο Δημαρχείο Ηρακλείου (Loggia). Τα παιχνίδια οργανώνουν οι «Χοιροκίνητοι».
Για την συμμετοχή στη Παρέλαση και τα Παιχνίδια, χρειάζεται αίτηση που μπορείτε να συμπληρώσετε στην ιστοσελίδα http://www.kastrino-karnavali.gr, στο περίπτερο που υπάρχει μπροστά από τη Βασ. του Αγ. Μάρκου και στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου (Ανδρόγεω 2), τηλ. επικοινωνίας: 2813 409 212,  κ. Μαρίζα Χριστάκη    και στην ηλεκτρονική διεύθυνση neolaia@heraklion.gr.
Απαραίτητη προϋπόθεση, για την συμμετοχή των Ομάδων στην Παρέλαση είναι να αποτελούνται το λιγότερο από 20 άτομα, και η ονομασία, το θέμα και η στολή, να μην διαφημίζει οποιαδήποτε  επαγγελματική δραστηριότητα (εταιρίες, επιχειρήσεις κ.λ.π.).

You may also like...