Οι Ανοιχτές Πλατφόρμες στο Μέγαρο

Οι Ανοιχτές Πλατφόρμες συνεχίζουν
φέτος με ροκ, ποπ και μιούζικαλ!
Ακροάσεις από τον Ιανουάριο 2018,
κάθε Τρίτη στις 4:00 μ.μ.
για ομάδες 3 μουσικών τουλάχιστον
Την περσινή χρονιά, οι Ανοιχτές Πλατφόρμες έδωσαν την ευκαιρία σε ένα συχνά άγνωστο και ανεκμετάλλευτο μουσικό δυναμικό να παρουσιάσει, στο πλαίσιο ακροάσεων, τη δουλειά του στο Μέγαρο. Μάλιστα, ορισμένοι από τους μουσικούς που ξεχώρισαν στις ακροάσεις αυτές, έχουν ήδη εμφανιστεί ή θα εμφανιστούν στο μέλλον στις συναυλίες του ΜΜΑ (Αthens Tango Ensemble, After 8 Jazz Sextet, Maracatu, Manouchedrome Trio, Μαρίνα Σάττι + Fonέs, Τηλέμαχος Μούσας, Μob Trio).
Μετά την επιτυχία του περσινού κύκλου, οι Ανοιχτές Πλατφόρμες συνεχίζονται και αυτή τη σεζόν δίνοντας έμφαση από τον Ιανουάριο του 2018 σε όλες τις μορφές της ροκ μουσικής (progressive, hard rock, heavy metal κ.λπ.), στην ποπ, στο μιούζικαλ και ιδιαίτερα στη φωνή σε όλα τα παραπάνω είδη. Παράλληλα, οι ακροάσεις είναι ανοιχτές, όπως και πέρσι, και σε ομάδες από τον χώρο της κλασικής, της έθνικ και της τζαζ.
Ο ελάχιστος αριθμός για κάθε ομάδα συμμετεχόντων είναι οι 3 μουσικοί.
Την καλλιτεχνική επιτροπή αποτελούν ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Μεγάρου Μίλτος Λογιάδης, ο Επικεφαλής του Καλλιτεχνικού Προγραμματισμού των ΓΕΦΥΡΩΝ Δημήτρης Μαραγκόπουλος και ο Θανάσης Αποστολόπουλος, Αναπληρωτής Καλλιτεχνικός Διευθυντής.
Από τον προσεχή Ιανουάριο κάθε Τρίτη στις 4 μ.μ.
Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής
Πηνελόπη Πατρικιάνου, 210 72 82 736, ppat@megaron.gr

 

You may also like...