«Νυχτερινός Περίπατος» από το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου

«Νυχτερινός Περίπατος» από το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου

Tην Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 20:30, στο πλαίσιο του εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς, το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ παρουσιάζει στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείο τον «Νυχτερινό περίπατο», μία συναυλία – αφιέρωμα σε τραγούδια και κείμενα του Μάνου Χατζιδάκι. Η συναυλία πραγματοποιείται από την ομάδα μουσικής του Πολιτιστικού Στεκιού του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, σε μουσική διεύθυνση και επιμέλεια του Δημήτρη Μητσοτάκη.

H εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του café του Νομισματικού Μουσείου.

Δ/νση: Πανεπιστημίου 12, στάση μετρό «Πανεπιστήμιο»

 Λίγα λόγια για το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ και την ομάδα μουσικής

Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ είναι θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης για ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών και λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 1990 στην πλατεία Αμερικής. Είναι δωρεάν, χωρίς λίστες αναμονής. Απευθύνεται σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών, νεαρούς ενήλικες, εργαζόμενους, φοιτητές, περιστασιακούς χρήστες και στα μέλη του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντός τους. Η ομάδα μουσικής του Πολιτιστικού Στεκιού αποτελείται από άτομα που έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα, αλλά και από φίλους, εθελοντές και επαγγελματίες μουσικούς, ενώ διαγράφει μία μακρά πορεία είκοσι και πλέον ετών, με την καθοδήγηση του Δημήτρη Μητσοτάκη.

Οι χρήστες ουσιών μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Κέντρου 210 86 26 761. Οι γονείς και οι συγγενείς των εξαρτημένων μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης 210 86 12 604.

You may also like...