Νίκος Πλατιάς στο Holy Wood

ΝίκοςΠλατιάς live @ Holy Wood Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου

photo1«Όλοι κρατούμε ένα ημερολόγιο. Αναρίθμητες αποδείξεις ενοχής ή αθωότητας των άλλων. Για τη δική μας δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Δεν είμαστε αξιόπιστοι. Ζούμε απλώς και οι άλλοι πιστοποιούν. Ίσως, στις μνήμες των άλλων να ζούμε λίγο περισσότερο από την δική μας… »
Λίγες μέρες μετά τη διαδικτυακή κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού του άλμπουμ με τίτλο “Ημερολόγια Υποστρώματος”, ο Νίκος Πλατιάς μας υποδέχεται στο Holy Wood σε μία μουσική αφήγηση με μικρά μυστικά, για ιστορίες με εύκολα όνειρα. Σαν άλλοι ψίθυροι που έχουν ως στόχο να αφήσουν καινούργιες αμυχές στο νου, οι ξεχωριστές σελίδες των ημερολογίων του, θα συναντήσουν για πρώτη φορά την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου τους πειραματισμούς των DarkRed&aVodka, ενός αγγλόφωνου electro σχήματος που ξεκίνησε ο ίδιος με τους Θανάση Αρχανιώτη και Χρήστο Τόλη το 2012.

Μετά από μία μακρά περίοδο αναζήτησης στίγματος, δύο αφετηρίες, μία γέφυρα ανάμεσα και μία συνάντηση στα μισά, ο τραγουδοποιός θα παρουσιάσει με τη μπάντα του ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα “εφ’ όλης της ύλης” με τραγούδια από το άλμπουμ, συνθέσεις των DarkRed&aVodka και διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών.

Χρήστος Τόλης: πλήκτρα – synth Θανάσης Αρχανιώτης: τύμπανα – samples
Σπύρος Τυρέας: ηλεκτρική κιθάρα Θάνος Κολοκυθάς: μπάσο
Γιάννης Ταβουλάρης: ήχος Δήμητρα Σιούκα:artwork αφίσας
Πέμπτη 26/12/2013 Νίκος Πλατιάς live @ Holy Wood Είσοδος 7€ (με μπύρα ή κρασί)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Holy Wood
Λ. Βουλιαγμένης 289, Άγιος Δημήτριος

www.holywoodstage.gr/
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9700418

You may also like...