Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας

poster_2016Το Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας διοργανώθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2012, με στόχο την ανάδειξη της υπέροχης αυτής τοποθεσίας. Κάθε χρόνο, οι διοργανωτές προσκαλούν αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, για ένα τριήμερο γεμάτο μουσική, στην καρδιά της φύσης.
Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Κυριακίου σας προσκαλεί και φέτος στο 5o ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΑΣΟΥΣ 2016, σε ένα εκπληκτικό, καταπράσινο τοπίο, μέσα στα έλατα του Ελικώνα.
Η Αρβανίτσα είναι ένα μικρό οροπέδιο δασικής αναψυχής στην καρδιά του Ελικώνα, υπό την προστασία της Δημοτικής Ενότητας Κυριακίου, σε υψόμετρο 1000 μέτρων. Η ανθρώπινη παρέμβαση έχει περιοριστεί στο ελάχιστο, καθώς το μόνο που υπάρχει εκεί είναι μία παραδοσιακή ταβέρνα που εξυπηρετεί όσους επισκέπτονται το συγκεκριμένο χώρο. Το οροπέδιο απέχει, άλλωστε, μόλις 20 – 30 λεπτά από τις δαντελωτές και παρθένες παραλίες του Κορινθιακού κόλπου. Ο κόσμος αγάπησε το φεστιβάλ από την πρώτη κιόλας χρονιά, αφού το έχουν μέχρι στιγμής επισκεφθεί χιλιάδες φίλοι της μουσικής και του ορεινού κάμπινγκ. Οι περισσότεροι φίλοι και φίλες επιλέγουν την 3ήμερη παραμονή με αντίσκηνα, σε έναν άπλετο, γεμάτο αιωνόβια έλατα φυσικό χώρο, που διατίθεται δωρεάν στους κατόχους των αντίστοιχων 3ήμερων εισιτηρίων.
Πρόγραμμα του Φεστιβάλ
Παρασκευή 15/7
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΛΕΣ
Σάββατο 16/7
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ
MISTY9
Κυριακή 17/7
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ
ERROR 404
BAG OF NAILS
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΙΔΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τριήμερο – ισχύει και για τις 3 ημέρες του φεστιβάλ
(οι κατασκηνωτές υποχρεούνται να αγοράσουν αυτό το εισιτήριο, για να έχουν δωρεάν παραμονή στο χώρο της κατασκήνωσης)

Μονοήμερο – ισχύει για 1 από τις 3 ημέρες του φεστιβάλ
(Η κατασκήνωση δεν είναι διαθέσιμη στους κατόχους αυτού του εισιτηρίου)
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Προπώληση:
Τριήμερο, τιμή 25 € – Μονοήμερο, τιμή 12 €
Ταμείο (πύλες εισόδου φεστιβάλ):
Tριήμερο, τιμή 35 € – Μονοήμερο, τιμή 15 €
Η προπώληση εισιτηρίων λήγει την Τετάρτη, 13/7

You may also like...