Μουσικό Φεστιβάλ “Έξι χορδές μία Ορχήστρα”

patraKορυφώθηκε την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, το Μουσικό Φεστιβάλ “Έξι χορδές μία Ορχήστρα”, που οργανώνει η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών της δραστηριοτήτων.
Η μουσική αυτή δραστηριότητα, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού ‘’ Τόλης Νομικός’’ [Κορίνθου 280- Γούναρη], στις 7 το απόγευμα και η οποία αφορά στους μικρούς και τους μεγάλους φίλους της κιθάρας.
Η τελευταία συναυλία της διοργάνωσης αυτής, έγινε με έργα Ελληνικής και ξένης μουσικής, με το κιθαριστικό ντουέτο, Βασίλη Διαμαντόπουλου και Θεοδώρου Μπερμπερίδη, με εισήγηση του καταξιωμένου συμπολίτη φιλολόγου- ποιητή, Διονύση Καρατζά και με θέμα: ’’Μελοποίηση και στιχουργία’’ και θα ολοκληρώθηκε με συναυλία που είχε θέμα: “Περνάς σαν χρώμα”, σε μουσική του Γιώργου Αθανασακόπουλου και ποίηση του Διονύση Καρατζά. Ερμήνευσαν η Δέσποινα Κριμπά, θα παίξουν μαντολίνο, η Σάνη Πέττα και ο Γιώργος Γεωργιάδης, βιολί η Μαρία Γούτου, Κόντρα Μπάσο, ο Βιλέν Καραπετιάν, κρουστά ο Γιώργος Λαμπράκος και το κιθαριστικό σχήμα: ‘’Vibrato’’. Το συντονισμό του προγράμματος έκανε η δημοσιογράφος, Ρούλα Κωστακοπούλου.
Το Φεστιβάλ, που ξεκίνησε την Πέμπτη και στηρίζεται σε μια ιδέα και πρωτοβουλία του καθηγητή κιθάρας του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, Γιώργου Αθανασακόπουλου είναι ελεύθερο για το κοινό.
Στο ενδιάμεσο της συναυλίας και σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία «Πρωτοπορία» και «38 μοίρες και 14 λεπτά» έγιναν προτάσεις  μουσικών βιβλίων  και cd’s.
Χορηγοί επικοινωνίας: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, TΗΕ ΒΕSΤ, ΜΕΛΩΔΙΑ 100,4, SKAI 89,4, IONIAN TV και PRESS ME DOLL.
Γραμματειακή Υποστήριξη: Αθανασία Παπασταύρου [Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2610.222248 και 2610.279679].

You may also like...