Μουσικό Φεστιβάλ “Άρτεμις”

artmis-festivalΤο βράδυ της Παρασκευής -Πρωταπριλιά και δεν είναι “ψέμα”- η Παιδική Χορωδία “τα Σπουργίτια” της Χ.Τ., υπό την καθοδήγηση και διεύθυνση του Καθηγητή Μουσικής και Μαέστρου τους, Διονύση Καραφωτιά, εξ’ επί τούτοις βρέθηκαν στην Αθήνα και συμμετείχαν σ’ ένα εκπληκτικό, απ’ άποψης κύρους, ποιότητας και συμμετοχών, Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών, που, οργάνωσαν τα “Εκπαιδευτήρια Μαλλιάρα”!
Ήταν ένα 3ήμερο Φεστιβάλ με την ονομασία “Άρτεμις” και με τη συμμετοχή οκτώ (8) χορωδιών -επτά Ελληνικών και μιας Αμερικανικής -(Ν. Υόρκη)!
Ανάμεσά τους η Παιδική Χορωδία Ωδείου “Κόνταλυ”, η Παιδική Χορωδία “Μανώλης Καλομοίρης”, η Μικτή Νεανική Χορωδία “Λεοντείου Πατησίων”, η Νεανική Χορωδία “Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης”, η “Palmyra-Macedon Select Choir Νέας Υόρκης”, η βραβευμένη δυο φορές με χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμια Ολυμπιάδα Χορωδιών, Παιδική Χορωδία “Rosarte” και η Παιδική Χορωδία Νέων “Εκπαιδευτήριων Γ. Μαλλιάρα”.
Ο Μος, Διονύσης Καραφωτιάς, επιστρέφοντας στην Τρίπολη, δήλωσε:
“Προσωπικά, ήταν μεγάλη τιμή που βρέθηκα στην ίδια σκηνή να διευθύνω με τον καθηγητή μου στο Πανεπιστήμιο κ. Νίκο Μαλλιάρα τον οποίο και ευχαριστώ δημόσια για την πρόσκλησή του, όπως και τους παλιούς μου συμφοιτητές και εξαίρετους μουσικούς, Βασίλη Γιώτη και Σάββα Ρακιντζάκη, τον Μιχάλη Πατσέα, τις εκπληκτικές μαέστρους Ρόζη Μαστροσάββα, Κατερίνα Βασιλικού και Jill Davis… Θα ήθελα να ευχαριστήσω, ακόμη, τον Θωμά Καρδακάρη για την άψογη διοργάνωση και βέβαια όλα τα “Σπουργίτια” μας που ακολούθησαν και τραγούδησαν στην εκδήλωση και, φυσικά, τους γονείς τους που εμπιστεύονται τη Χ.Τ., αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο και όλους τους εθελοντές της Χ.Τ. για τη στήριξή τους”.

You may also like...