Μουσικός ΙΑΝΟΣ

152adRecord Store Day 2016 | Σάββατο 16 Απριλίου
Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ IANOS γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων
Με εκπτώσεις έως 20%
και την εξαιρετική προσφορά
Στα 5 βινύλια, το 1 δώρο!
Ο Μουσικός IANOS γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων Record Store Day 2016. Το Σάββατο 16 Απριλίου, από τις 9.00 έως και τις 20.00, συλλέκτες και λάτρεις του βινυλίου, μπορούν να επισκεφθούν τον ΜΟΥΣΙΚΟ ΙΑΝΟ (Σταδίου 24) και να ανακαλύψουν σπάνια βινύλια μέσα από 1500 τίτλους, επιλεγμένες συλλεκτικές εκδόσεις και βινύλια σε αποκλειστική διάθεση.
Ειδικά για την ημέρα αυτή θα υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις έως και 20% αλλά και η εξαιρετική προσφορά Στα 5 βινύλια, το 1 δώρο!
Η Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων (Record Store Day) είναι η μεγάλη γιορτή των δισκοπωλείων που ξεκίνησε το 2007 στη Βαλτιμόρη μετά από μια συζήτηση δισκοπωλών και ανάμεσα σε έναν καταιγισμό σκέψεων και ιδεών αναρωτήθηκαν γιατί να μην υπάρχει και μια Παγκόσμια ημέρα δισκοπωλείων, ανάμεσα σε τόσες άλλες παγκόσμιες ημέρες.Από τότε, πραγματοποιείται κάθε χρόνο, το τρίτο Σάββατο του Απριλίου και πλέον έχει πάρει πραγματικά παγκόσμιες διαστάσεις, με πάνω από 1000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο να συμμετέχουν στη γιορτή.Η συγκεκριμένη μέρα είναι μια γιορτή για όσους αγαπούν τη μουσική, το βινύλιο και την τέχνη. Ενώ σε όλες τις χώρες πλήθος νέων καλλιτεχνών κάνουν ξεχωριστές εμφανίσεις, παραστάσεις και γνωστοί καλλιτέχνες συναντούν τους φανς τους, και οι δισκογραφικές εταιρείες προμηθεύουν τα δισκοπωλεία με ειδικές εκδόσεις βινυλίων και CD, ειδικά για αυτή την ημέρα.Επισκεφθείτε τον ΜΟΥΣΙΚΟ ΙΑΝΟ (Σταδίου 24, 210 3217917) και ανακαλύψτε δίσκους-θησαυρούς!
Η προσφορά: στα 5 βινύλια το 1 δώρο, θα διαρκέσει έως και τις 30 Απριλίου.
*H προσφορά δεν ισχύει για online αγορές.

You may also like...