Μουσικοθεατρική παράσταση στο cafe Chantant

image«Στου Καββαδία τ’ ανοιχτά …»
H μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση, αφιερωμένη στον αγαπημένο ποιητή των Θαλασσών, Νίκο Καββαδία, παρουσιάζεται φέτος στην υπέροχη μουσική σκηνή του Cafe Chantant.

Η παράσταση αυτή, σε κείμενα της Μαίρης Καλδάρα (εγγονή του Απόστολου Καλδάρα), έχει ανέβει σε αρκετές σκηνές στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα, περιοδεύοντας με επιτυχία για 9 χρόνια ενώ πέρσι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό της Ρόδου.

Το μουσικό σχήμα Zero Gravity συμπράττει με τον μουσικό Πέτρο Σταματίου και την ηθοποιό Άννα Έλενα, για τη δημιουργία μίας

ιδιαίτερης, ατμοσφαιρικής μουσικοθεατρικής παράστασης, που θα μας ταξιδέψει νοερά σε τόπους μακρινούς που γνωρίσαμε μέσα από τους στίχους του Νίκου Καββαδία, σε μουσική του Θάνου Μικρούτσικου και των Ξέμπαρκων, που ερμήνευσαν γνωστοί μουσικοί: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Κούτρας, Μαρίζα Κωχ, Αφοι Κατσιμίχα, Γιώργος Νταλάρας, Αρλέτα κ.α.

Επιμέλεια Παράστασης: Μάνος Σάββενας

Παίζουν οι Μουσικοί:
Μαρία Βογιατζή: τραγούδι
Πέτρος Σταματίου: τραγούδι, κιθάρα, ακορντεόν
Μάνος Σάββενας: πιάνο, αρμόνικα
Γιώργος Σκούμπρος: μπάσο
Θεόδωρος Τσίκας: τύμπανα
Και η Ηθοποιός: Άννα Έλενα: αφήγηση – ερμηνεία

Επικοινωνία – Δημόσιες Σχέσεις: Poeessa Themed Events
Πληροφορίες: anna@poeessa.com

Τιμή Εισιτηρίου: 7 ευρώ

Τιμοκατάλογος ποτών:
Ποτό: 5 – 8 ευρώ
Φιάλη κρασί: 20 – 28 ευρώ
Φιάλη: 60 – 80 ευρώ

Τηλ. Κρατήσεων: 2241032277 & 6936895744

Γραφιστικά:
Χρύσα Θεοχαρίδου

Από: medieval.rose.association@gmail.com <medieval.rose.association@gmail.com> εκ μέρους του Anna Achiola <poeessa@gmail.com>

You may also like...