Μουσική στο ΚΠΙΣΝ

Η φωνή του Παύλου Παυλίδη συναντάει τη μουσική του ΓΙΑΝ ΒΑΝ και τους στίχους του Ευθύμη Φιλίππου. Επι σκηνής, οι δύο καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν κομμάτια από το σύγχρονο, πολυδιάστατο και κατά βάση synthpop mini album τους, Κακό Ποίημα.

Πέμπτη 05/09, 21.00
ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΑ ΣΚΑΛΙΑ

Ελεύθερη είσοδος

Η πρωτοποριακή μουσικός και συνθέτρια Λένα Πλάτωνος έρχεται στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος σε μια συναυλία που γεφυρώνει το χθες με το σήμερα και παρουσιάζει για πρώτη φορά live το dance project της, Lenaura, μαζί με τον επί πολλά χρόνια στενό συνεργάτη της, Stergios T.

Σάββατο 07/09 | 21.00
ΞΕΦΩΤΟ

Ελεύθερη είσοδος

Τα ηλεκτρονικά ηχοτοπία, τα αιθέρια φωνητικά και οι κωδικοποιημένοι στίχοι της συνθέτριας, παραγωγού και θερεμινίστριας May Roosevelt συναντούν τα μηχανικά beats και τον motorik drone ‘n’ roll ήχο των Mechanimal για τη σειρά συναυλιών Music Escapades.

Πέμπτη 12/09 | 21.00
ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΑ ΣΚΑΛΙΑ 

Ελεύθερη είσοδος

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, το ιστορικότερο ορχηστρικό μουσικό σύνολο στην Ελλάδα, επιστρέφει για τρίτη χρονιά με ένα Ταξίδι στον Νέο Κόσμο και μας ξεναγεί στις χαρακτηριστικές μελωδίες της Βόρειας και της Νότιας Αμερικής.

Κυριακή 15/09 | 21.00
ΞΕΦΩΤΟ

Ελεύθερη είσοδος

Το εμβληματικότερο, κατά πολλούς, γκρουπ της ελληνικής αγγλόφωνης εναλλακτικής σκηνής, οι The Last Drive σε ένα εκρηκτικό live με παλαιότερες επιτυχίες, αλλά και πιο πρόσφατα κομμάτια από το ομώνυμο άλμπουμ τους που κυκλοφόρησε το 2018.

Σάββατο 21/09 | 20.15
ΞΕΦΩΤΟ

Ελεύθερη είσοδος

Αντλώντας στοιχεία από τη μουσική παράδοση της Τζαμάικας, της Αφρικής και της Νοτίου Αμερικής, η βασίλισσα της μουσικής calypso, McCartha Linda Sandy Lewis, διάσημη ως Calypso Rose, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μια συναυλία που θα μας μείνει σίγουρα αξέχαστη.

Παρασκευή 27/09 | 21.00
ΞΕΦΩΤΟ

Ελεύθερη είσοδος

Ένα διήμερο γεμάτο μουσικές και τραγούδια με 24 μουσικά σχήματα και περισσότερους από 200 νέους μουσικούς και τραγουδιστές από ολόκληρη την Ελλάδα που έρχονται στο ΚΠΙΣΝ για τη 2η Συνάντηση Νέων Συγκροτημάτων Παραδοσιακής Μουσικής – Της Τριανταφυλλιάς τα Φύλλα.

Σάββατο 28 & Κυριακή 29/09 | 19.30
ΞΕΦΩΤΟ

Ελεύθερη είσοδος

Πάρκο Σταύρος Νιάρχος
Δευτέρα-Πέμπτη: 06.00-00.00
Παρασκευή-Κυριακή: 06.00-02.00

Στίβος, Φάρος: 06.00-00.00
Κέντρο Επισκεπτών: 08.030-22.00

Και αυτόν τον μήνα, οι εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ, που στην πλειονότητά τους πραγματοποιούνται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), έχουν ελεύθερη είσοδο. Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και ο πλήρης εξοπλισμός του ΚΠΙΣΝ αποτελεί τη μεγαλύτερη μεμονωμένη δωρεά του ΙΣΝ.

Τον Φεβρουάριο 2017, με την ολοκλήρωση της κατασκευής του το ΙΣΝ παρέδωσε το ΚΠΙΣΝ στην Ελληνική Πολιτεία, και κατ’ επέκταση στην ελληνική κοινωνία, το νόμιμο ιδιοκτήτη του έργου. Παράλληλα, το ΙΣΝ ανακοίνωσε τη δέσμευσή του να συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα το ΚΠΙΣΝ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με δωρεές ύψους έως €50 εκατομμυρίων για τη διοργάνωση δωρεάν εκδηλώσεων και την κάλυψη λειτουργικών εξόδων.

 

 

You may also like...