Μουσικές και Θεατρικές Ανάσες στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

goyroumakiaΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ Μουσικές και Θεατρικές Ανάσες στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας Τα «Τρία Γουρουνάκια 7 &…ο κακός Λύκος» κάνουν παρέα με τον «Τζάκ και τη Φασολιά» για να μας πουν ένα «Παραμύθι χωρίς όνομα». Κάπου εκεί κοντά θα βρίσκεται ο «Μικρός Πρίγκιπας» για να δει τον «Θρίαμβο του Καραγκιόζη» και να ταξιδέψει στο «Μαγικό Κόσμο της Παραμυθούπολης». Οι μεγάλοι θα αφεθούν σε μουσικές βυζαντινές και ισπανικές, θα ακούσουν μικρασιατικά και αρμένικα τραγούδια, θα ροκάρουν και θα συναντήσουν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα, την “Cavewoman”, το έργο του Νίκου Καζαντζάκη «Αναφορά στον Γκρέκο» και θα γελάσουν με την «Γκόλφω 4ever».
Όλα αυτά θα συμβούν στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη από τις 30 Ιουνίου έως τις 18 Ιουλίου και από τις 3 εως τις 19 Σεπτεμβρίου.Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει :
«Το στοίχημα που είχαμε βάλει για να πρωταγωνιστεί η πόλη μας στα πολιτιστικά δρώμενα φαίνεται ότι το έχουμε κερδίσει. Ο πολιτισμός αποτελεί αιχμή του δόρατος της πολιτικής μας γι’αυτό το λόγο ως Δημοτική Αρχή αξιοποιούμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό τους χώρους μας, προκειμένου να δώσουμε τη δυνατότητα στους δημότες μας να έρθουν σε επαφή με την Τέχνη.
Φέτος στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας, οι μικροί μας φίλοι θα παρακολουθήσουν αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις και οι μεγάλοι θα έρθουν σε επαφή με διάφορες μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γιατί χρόνο με το χρόνο αυξάνεται ο αριθμός των παραστάσεων γεγονός που μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον. Σε πείσμα των καιρών θα κρατήσουμε το χαμόγελο στα χείλη μας, είναι ο μόνος δρόμος για να συνεχίσουμε».
*Σας έχουμε επισυνάψει αναλυτικά το πρόγραμμα.

You may also like...