Μουσικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με το International Music Festival «Reworks 2019»

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει μουσικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με το International Music Festival «Reworks 2019», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2019.

Το διεθνές Φεστιβάλ «Reworks» διοργανώνεται τα τελευταία 15 χρόνια και θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα γύρω από τις σύγχρονες μορφές μουσικής στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Στο Φεστιβάλ προσκαλούνται για να παρουσιάσουν το έργο τους πρωτοπόροι καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής και κουλτούρας (Electronica, Alternative, Techno, house, μοντέρνα κλασσική, disco, funk, soul, freestyle, indie, pop, ambient, IDM), αλλά παράλληλα δίνεται βήμα για να αναδειχτούν και τα ανερχόμενα ταλέντα της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Το συγκεκριμένο μουσικό Φεστιβάλ φιλοξενεί, στο πλαίσιο του Reworks Agora, εκτός από μουσικές συναυλίες, side projects, εργαστήρια με θέμα τη μουσική, ομιλίες, installations και visual arts, μετατρέποντας για λίγες μέρες τη σκηνή της Θεσσαλονίκης σε μουσικό πομπό νεωτερικότητας και καινοτομίας, αξιοποιώντας παράλληλα πολύ σημαντικές διεθνείς συνεργασίες με Φεστιβάλ βεληνεκούς όπως το Sonar, το Insomnia, το Elevate κ.α. Στο πρόγραμμα του International Music Festival “Reworks” 2019 περιλαμβάνονται μερικοί από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες από τον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, όπως οι: Ben Klock, Solomun, Sven Väth, Gou, Adriatique, Apparat, Dubfire, GusGus, Mind Against, Matthew Halsall, Sam Paganini, Agoria, KiNK κ.α.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης πρόκειται να διοργανώσει, για το κοινό, την παρακάτω εκδήλωση:

  • Συναυλία νέων καλλιτεχνών της πόλης και street party στις 15/9/2019, στην οδό Εδέσσης με ελεύθερη είσοδο

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Reworks 2019η είσοδος στις υπόλοιπες εκδηλώσεις του οποίου είναι με εισιτήριο, είναι διαθέσιμο στον παρακάτω σύνδεσμο: www.reworks.gr

You may also like...