Μουσικά κυριακάτικα ξυπνήματα

Η ειδική επί των πολιτιστικών σύμβουλο του Δημάρχου, Φεβρωνία Τεβρεντζίδου σε συνεργασία με το προσωπικό του Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ και με διάφορους συλλόγους και φορείς του Δήμου Κιλκίς διοργανώνουν.
Στην Πλατεία Ειρήνης, πεζόδρομος 25ης Μαρτίου ενα σύνολο εκδηλώσεων με τίτλο «Μουσικά Κυριακάτικα Ξυπνήματα» που ζωντανεύει με ήχους και μελωδίες την πόλη του Κιλκίς και τα πρωινά των Κυριακών πότε στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου και πότε στην πλατεία Ειρήνης, στήνοντας μια μουσική παρέα από τοπικούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα που συνοδεύουν τον πρωινό περίπατο και το καφεδάκι των κατοίκων.
Οι καλλιτέχνες προσφέρονται αφιλοκερδώς να ψυχαγωγήσουν τα κυριακάτικα πρωινά μας ενώ εθελοντές παρουσιάζουν ποικίλα δρώμενα..Μουσική που ακουμπά στις καρδιές, τις γαληνεύει και τις υποτάσσει στη γοητεία του πενταγράμμου της. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και τους ανθρώπους που θέλουν να επικοινωνήσουν μέσα από μια παγκόσμια γλώσσα.
Οι δράσεις υποστηρίζονται από τους εθελοντές του Δήμου Κιλκίς αλλά και από τους εθελοντές και τα μέλη των συλλόγων και των φορέων που συνεργάζονται για την υλοποίηση της εκδήλωσης.
Μέσα στους καταστατικούς στόχους του ΟΠΟΝΓΑ είναι η ανάδειξη της πολιτισμικής πολυμορφίας που σε ότι αφορά την παραπάνω περιγραφόμενη εκδήλωση εξυπηρετείται από την ποικιλότητα των δράσεων, των θεματικών ενοτήτων καθώς και την απεύθυνση άνευ διάκρισης σε μικρούς και μεγάλους, ημεδαπούς ή αλλοδαπούς.
Ο πολιτισμός ,ως μέγιστη δύναμη προώθησης του διαλόγου, της δημιουργικότητας, της συμμετοχής, της πνευματικής καλλιέργειας, της εγρήγορσης, της εθνικής και γλωσσικής συνείδησης μέσα από την αλληλεπίδραση και το συγχρωτισμό, ενώνει λαούς, κόσμους, θρησκείες και αποτελεί κύριο μέλημα της υπηρεσίας.Τα μουσικά κυριακάτικα ξυπνήματα είναι θεσμοθετημένα και δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή θέμα κατάργησής τους.

Περισσότερες πληροφορίες:
Φεβρωνία
Τεβρετζίδου -2341352143,6937083085
Γραφεια Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α-Γ.καπέτα
17,61100
Κιλκίς-Κεσιδου
Σοφια : 2341352158- email : kesidsof@dhmoskilkis.gr

You may also like...