«Μικρό Φεστιβάλ»

262747b633-660x330Τρεις ακόμη εκδηλώσεις, μια θεατρική και δύο μουσικές παραστάσεις, ολοκληρώνεται στις 8 Δεκεμβρίου 2015, το νέο πολιτιστικό πρόγραμμα δράσεων του Δήμου «Μικρό Φεστιβάλ».
Ειδικότερα, την Τετάρτη 2, Πέμπτη 3 και Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στις 9.00 μμ ανεβαίνει η θεατρική παράσταση με τίτλο «Συμβαίνουν αυτά καμιά φορά – το ζήτημα της φαλακρής τραγουδίστριας» βασισμένη στο έργο του Ευγένιου Ιονέσκο σε σκηνοθεσία Μαριλένας Κατρανίδου. Πρόκειται για μια πρωτότυπη σκηνική σύνθεση, μια σκηνική πρόταση πάνω στο παράλογο, μια δραματουργία από ετερόκλητα υλικά (τραγούδια, ιστορίες, ταινίες), παγιδευμένη σε δομή ποιήματος η οποία λειτουργεί με όρους πραγματικότητας.
Οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμανθούν από 6 έως 8 ευρώ.
Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 8.30 μμ. ανεβαίνει στη θεατρική σκηνή του «Μελίνα Μερκούρη» η μουσική παράσταση με τίτλο «Μεγάλα τραγούδια, μεγάλες φωνές» του τενόρου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Σταύρου Σαλαμπασόπουλου. Πρόκειται για μια μαγευτική μουσική περιήγηση που ξεκινά από τον 20ο αιώνα για να καταλήξει στο σήμερα.
Η σοπράνο Ευδοκία Μωϋσίδου και ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος υπό την μουσική καθοδήγηση και συνοδεία του καταξιωμένου μαέστρου και πιανίστα Ανδρέα Μπουτσικάκη θα ερμηνεύσουν τραγούδια από τον 20ο αιώνα έως και σήμερα της παγκόσμιας εργογραφίας της κλασικής μουσικής, του ελαφρού τραγουδιού και του ελληνικού ρεπερτορίου.

 

You may also like...