Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του 12ου Φεστιβάλ Τέχνης & Ψυχικής Υγείας “ART4MORE

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του

12ου Φεστιβάλ Τέχνης & Ψυχικής Υγείας “ART4MORE”,

την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19.00

στον Πολυχώρο τέχνης Trii Art Hub (Δράκου 9, Κουκάκι, Μετρό Συγγρού-Φιξ).

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ART4MORE 2019

11-13 Οκτωβρίου 2019 / Trii ArtHub, Δράκου 9, Κουκάκι, Μετρό Συγγρού Φιξ

Εκθέσεις Σύγχρονης Τέχνης / Παρουσιάσεις / Παραστάσεις/ Εργαστήρια / Μουσική

Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, 12.00 – 22.00
Εγκαίνια: Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019, 19.00
Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ

“No Story Untold”_O καθένας έχει μια ιστορία να πει και θέλουμε κάποιες ιστορίες να ακουστούν δυνατά και καθαρά!

Το 12ο Φεστιβάλ Τέχνης και Ψυχικής Υγείας ART4MORE 2019 με θεματική “No Story Untold” θα πραγματοποιηθεί από την Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» στις 11-13 Οκτωβρίου 2019 στο Trii Art Hub, Δράκου 9, Κουκάκι (Μετρό Συγγρού-Φιξ).

Το ART4MORE 2019 λειτουργεί με την παρότρυνση της αποκάλυψης. Μέσα από προσωπικές αφηγήσεις, σύντομες παρουσιάσεις και παραστάσεις, εκθέσεις και εργαστήρια, όσοι συμμετέχουν στο φεστιβάλ κάνουν ένα βήμα μπροστά. Εκθέτουν και εκτίθενται. Με αυτόν τον τρόπο καθιστούν τους εαυτούς τους ευάλωτους στο στίγμα, για να το καταρρίψουν.

Στόχος του φεστιβάλ είναι να σπάσει την μυστικότητα που συνοδεύει τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας, τις καταστάσεις που βιώνονται διακρίσεις ή μια πτυχή της ταυτότητάς μας. Η διαφορετικότητα, το τραύμα, οποιοδήποτε ρήγμα στη συνοχή της ζωής μας, έχει θέση εδώ, έχει πολλές μορφές και θα θέλαμε να τις συμπεριλάβουμε όλες.

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες, μουσικοί, εισηγητές και επιστήμονες αποκαλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων για να προωθήσουν την έμπνευση και την καινοτομία – και να προκαλέσουν συζητήσεις που έχουν σημασία. Τρεις ημέρες γεμάτες με λαμπρούς ομιλητές, παρουσιάσεις και παραστάσεις, εκθέσεις, εργαστήρια, μουσική.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και εδώ το teaser video του ART4MORE 2019.

www.art4more.org

www.edra-coop.gr

Facebook Page

Το ART4MORE αποτελεί το πρώτο Φεστιβάλ στην Ελλάδα που στοχεύει μέσω της τέχνης στην πρόληψη και ευαισθητοποίηση του ευρύ κοινού για θέματα ψυχικής υγείας. Υλοποιείται ετησίως από την «ΕΔΡΑ», από το 2007, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας (10η Οκτωβρίου), παρουσιάζοντας έργα σύγχρονων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών αλλά και ψυχικά πασχόντων, προκειμένου να ανοίξει το διάλογο με το κοινό για την Ψυχική Υγεία και να καταπολεμήσει το στίγμα και τις διακρίσεις που συνοδεύουν τις παθήσεις Ψυχικής Υγείας.

You may also like...