Με μεγάλη επιτυχία η πρώτη ημέρα του 1st Aquathlon Festival στη Χαλκίδα

paidiaΜε συμμετοχή που ξεπέρασε τις προσδοκίες πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιουνίου το πρώτο μέρος του Aquathlon Festival που πραγματοποιείται στην πόλη της Χαλκίδας. Η Κρυσταλλία Καλαχάνη με τους junior αθλητές του 1st Aquthlon Festival
Η Κρυσταλλία Καλαχάνη με τους junior αθλητές του 1st Aquthlon Festival
Αρκετοί Χαλκιδέοι και μη αθλητές έδωσαν το δυναμικό παρόν τους στο πρώτο Aquathlon Festival. Παρόν ήταν φυσικά και η Χαλκιδέα Ολυμπιονίκης Ειρήνη Αϊνδιλή και η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη. Τέλος, το παρόν του έδωσε και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης.
Τόσο οι Ολυμπιονίκες όσο και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων και η Πρόεδρος του Mad Waters Κρυσταλλία Καλαχάνη ευχαρίστησαν όλους όσους βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του φεστιβάλ ενώ τόνισαν τη σημασία που έχει ο αθλητισμός στη ζωή των ανθρώπων. Ακόμα, ευχήθηκαν να καθιερωθεί ο θεσμός του Aquathlon Festival στη Χαλκίδα μιας και πρόκειται για ένα θεσμό που προάγει τον αθλητισμό και τον τουρισμό αφού αναδεικνύει και τα όμορφα τοπία της Χαλκίδας.
Τέλος, στο σημερινό αγώνα συμμετείχε και το Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής «Ιωνάς», το οποίο απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα των παριστάμενων.
Η διαδρομή στο Aquathlon και το Mini Aquathlon ήταν τρέξιμο στη λεωφόρο Μακαρίου, κολύμπι στην πλαζ Αστέρια και ξανά τρέξιμο στη λεωφόρο Μακαρίου, ενώ την εκκίνηση την έδωσε ο Χρήστος Παγώνης. Οι τρείς πρώτοι στο Aquathlon ήταν οι Σπύρος Γκοτζιάς, Παναγιώτης Δημόπουλος και Νικηφόρος Ανδριόπουλος ενώ στο Mini Aquathlon ο Παρασκευάς Γάτος, Αναστάσιος Μπαρμπέρης και Σαμπάτης Ορφανάκος.
Την παράσταση όμως έκλεψαν και οι μικροί αθλητές οι οποίοι διαγωνίστηκαν και εκείνοι στο τρέξιμο και το κολύμπι καθώς και οι έφηβοι από 13-18 ετών.
Η πρώτη ημέρα τελείωσε με βραβεύσεις αθλητών και απονομές μεταλλίων στους συμμετέχοντες, ενώ όλα είναι έτοιμα για την αυριανή, Κυριακή 28 Ιουνίου, δεύτερη μέρα του 1st Aquathlon Festival.
Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ
Φωτορεπορτάζ: Κορίνα Γιαννάκη και Γιούλη Γκίκα
Χορηγός Επικοινωνίας: Eviaportal.gr

 

 

You may also like...