«…. με επίσημο ένδυμα!»

Σταμάτης Κραουνάκης

Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης

Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού ΔΘ

Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  παρουσιάζει μια εκρηκτική συνύπαρξη επί σκηνής. Ο μεγάλος δημιουργός και ερμηνευτής Σταμάτης Κραουνάκης συμπράττει με την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση της αρχιμουσικού Λίζας Ξανθοπούλου. Σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης και τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης διοργανώνει μια μουσική βραδιά, με την σφραγίδα του συνθέτη, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 στις 21.00 στην «Αίθουσα Φίλων Μουσικής» του  Μεγάρου  Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Είναι η πρώτη φορά που τραγούδια του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη θα παρουσιαστούν με συμφωνικό ήχο, σε μία κορυφαία μουσική στιγμή τόσο για τον ίδιο όσο και για τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα της παράστασης περιλαμβάνει ενορχηστρώσεις ειδικά φτιαγμένες για αυτή τη σημαντική βραδιά από τον Στέφανο Ντιναπόγια και τον Πάνο Κοσμίδη.

Ο ίδιος ο Σταμάτης Κραουνάκης υπογράφει τον τίτλο της συναυλίας «…με επίσημο ένδυμα», θέλοντας να δώσει στο κοινό το στίγμα αυτής της ιδιαίτερης σύμπραξης και εκτέλεσης των τραγουδιών του.

Η ΣΟΔΘ ευχαριστεί το Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης για την ευγενική παραχώρηση του σπινέτου και του βιμπράφωνου για την πραγματοποίηση της συναυλίας.

Συντελεστές

Συνθέτης, ερμηνευτής: Σταμάτης Κραουνάκης

Μουσική διεύθυνση: Λίζα Ξανθοπούλου

Ενορχηστρώσεις: Στέφανος Ντιναπόγιας,                       Πάνος Κοσμίδης

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Αθανάσιος Κολαλάς

Πληροφορίες

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης – Αίθουσα Φίλων Μουσικής (Μ1): 25ης Μαρτίου &, Θεσσαλονίκη.

Τιμές εισιτηρίων: 20€, 15€, 10€, 8€ (μειωμένο)

Προπώληση: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

www.tch.gr

You may also like...