ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΡΓΑ SCHUBERT, SCHUMANN, SAINTSAENS
ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Συναυλία με έργα Schubert, Schumann και Saint – Saens με τίτλο «Δίκτυο  3S» θα δώσει  η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Μέγαρο Μουσικής (Αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» Μ2) την Τετάρτη 3 Απριλίου 2013, στις 21:00.

Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν τα έργα των Franz Schubert «Εισαγωγή σε Ιταλικό ύφος» σε Ντο μείζονα (α’ εκτέλεση), Robert Schumann «Κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα» σε Λα ελάσσονα και Camille Saint-Saëns «Συμφωνία Νο.2» σε Λα ελάσσονα (α’ εκτέλεση).

Την ορχήστρα θα διευθύνει ο μαέστρος Παναγιώτης Διαμαντής με σολίστ στο πιάνο τη Μαρία Αστεριάδου.

Το εισιτήριο γενικής εισόδου είναι στα 12 ευρώ, τα εισιτήρια των μαθητών, φοιτητών και των κατόχων κάρτας ανεργίας κοστίζουν 5 ευρώ ενώ ισχύει και κάρτα πολιτισμού.

Η εκδήλωση εντάσσεται στον κύκλο συναυλιών που πραγματοποιεί ο Δήμος σε συνεργασία με τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ο οποίος ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου 2013.

Να σημειωθεί ότι μία ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, στις 20:00, οι καθηγητές του Ωδείου Άνω Πόλης, θα δώσουν συναυλία στο φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (Μ2), η οποία συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του εισιτηρίου.

Θα πάρουν μέρος οι μουσικοί: Νικόλαος Γιαλένιος, βιολί – Νικόλαος Κακαϊδής, φλάουτο – Αργυρώ Κεραμιδά, μπουζούκι – Αλκιβιάδης Κυρτσόγλου, κιθάρα – Μιρέλα Λύκα, σοπράνο – Αθανάσιος Μαργαρίτης, πιάνο – Άννα Μαυρογένη, πιάνο και Μαρία Τσιγάρα, πιάνο.

You may also like...