Μεγάλοι Συνθέτες

gggggggggggggggggBach is back!
Κύκλος «Μεγάλοι Συνθέτες» στη ραδιοφωνική εκπομπή της Κ.Ο.Θ.

Με το μουσικό έργο του κορυφαίου συνθέτη της μπαρόκ μουσικής Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ και καλεσμένο τον εξάρχοντα της Κ.Ο.Θ. και εξειδικευμένο στη μουσική μπαρόκ Σίμο Παπάνα, ξεκινά ο κύκλος των ραδιοφωνικών εκπομπών «Μεγάλοι Συνθέτες» της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης στη συχνότητα του Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5FM, από την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014.

Η ραδιοφωνική εκπομπή της Κ.Ο.Θ., που μετρά ήδη εννέα μήνες ζωής στη συχνότητα του Ράδιο Θεσσαλονίκη, θα παρουσιάσει για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2014 ειδικά αφιερώματα στους Αντόνιο Βιβάλντι (19/11), Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ (26/11), Λούντβιχ φαν Μπετόβεν (3/12), Φραντς Γιόζεφ Χάυντν (10/12), Γκέοργκ Φρήντριχ Χαίντελ (17/12) και Γιόχαν Στράους (Jr.) (31/12). Στην εκπομπή παρουσιάζονται τα κλασικά έργα των συνθετών, τζαζ και σύγχρονες διασκευές των έργων τους, αλλά και άγνωστα στοιχεία για τη ζωή τους.

Η ραδιοφωνική εκπομπή της Κ.Ο.Θ. μεταδίδεται από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5FM και διαδικτυακά από το www.rthess.gr κάθε Τετάρτη 9-10μμ.

Στην παρουσίαση της εκπομπής είναι ο δημοσιογράφος Σάκης Ιωαννίδης και τη μουσική επιμέλεια έχει ο μουσικός της Κ.Ο.Θ. Χρήστος Βλάχος.

You may also like...