Μαθήματα Μουσικοκινητικής Αγωγής

odeio_logoΜουσική! Kfnn<m! ΛόΓο$·.
…δηλαδή, μουσική που συνδέεται πάντα με την Κίνηση, το Χορό και το Λόγο. Και όλα αυτά μαζί, στο πιο όμορφο, στο πιο μελωδικό, στο πιο μαγικό ταξίδι στον κόσμο των Μουσών υπό την ενοποιό δύναμη του ρυθμού.
Μια μουσική που δεν προορίζεται για ακρόαση, αλλά αποκτά νόημα μέσα από την πράξη και τη συμμετοχή. Δημιουργούμε έναν κόσμο μουσικό, που είναι προσιτός στα παιδιά ενεργοποιώντας το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα.
Με μουαικοκινηπκές δραστηριότητες βοηθάμε τα παιδιά να ανακαλύψουν την ομορφιά της μουσικής, να αναπτύξουν τη φαντασία τους, τα αντανακλαστικά τους και την ομαδοσυνεργατικότητα. Μέσα από δομημένες διδασκαλίες που έχουν μορφή παιχνιδιού, τα παιδιά γνωρίζουν το σώμα τους, τη φωνή τους, δημιουργούν ρυθμούς και μελωδίες, αυτοσχεδιάζουν.

Συμμετέχουν – συνεργάζονται και επικοινωνούν όλοι με όλους.
Το Ωδείο Δήμου Νέας Ιωνίας σας προσκαλεί στα ανοιχτά μαθήματα Μουσικοκινητικής Αγωγής Orff την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 Είσοδος Δωρεάν
17:30 -18:30, για ηλικίες 3 – 5 ετών 18:30 -19:30, για ηλικίες 6 – 8 ετών Πληροφορίες στο τηλέφωνο του ωδείου 2102582708
^(9
οπαν

ΩΔΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
Αγ. Αναστασίας 4 – Ν. Ιωνία Τηλ.: 210 2582708

You may also like...