Συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη στο Δημοτικό Στάσιο Νέας Ιωνίας

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Μίλτος Πασχαλίδης

Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας

TEΤΑΡΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας και η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνουν συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018, στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας.

Μετά από έναν sold out χειμώνα στο Σταυρό του Νότου και με τη νέα του κυκλοφορία, τον δίσκο «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία», ο Μίλτος συνεχίζει μια επιτυχημένη περιοδεία

Γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα, σκηνική του παρουσία και την αμφίδρομη σύνδεσή του με τον κόσμο, ο Μίλτος έρχεται στη Νέα Ιωνία, με πολλή διάθεση, έτοιμος για μια αξέχαστη βραδιά.

Μια βραδιά μεγάλη με μπαλάντες, ροκ ενέργεια, παραδοσιακά κομμάτια, χιούμορ, τραγούδια «σταθμούς,» αλλά και τις νέες του επιτυχίες και απρόβλεπτες επιλογές.

Θα ξεκινάει με αγαπημένα τραγούδια του όπως «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος», «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης», «Σ’ τα Είπα Όλα» και τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» και θα συνεχίζει με τα κομμάτια του νέου του δίσκου «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» σε μουσική του Μάριου Τόκα και στίχους του Άλκη Αλκαίου. Ήδη «η Ρωξάνη», «Στις ξερολιθιές» και «Οι έρωτες του δρόμου» έχουν βρει τη θέση τους στην καρδιά μας.

Το ραντεβού στη Νέα Ιωνία: την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας (Ολυμπίας & Ομορφοκκλησιάς)

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Θύμιος Παπαδόπουλος – πνευστά, Νίκη Γρανά – πιάνο, ακορντεόν, Πάρις Περυσινάκης – λύρα, μαντολίνο, Δημήτρης Σινογιάννης – ηλ. Κιθάρα, Ηλίας Δουμάνης – τύμπανα, Δημήτρης Μουτάφης – μπάσο,

Πασχάλης Κολέντσης – ηχοληψία, Μανώλης Μπράτσης – φωτισμοί

Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου

 

Έναρξη: 21.00

 

Είσοδος Ελεύθερη

 

You may also like...