Μέγαρο Μουσικής

Πολιτισμός για όλους
Ειδικές τιμές στο Μέγαρο για ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και ομαδικά εισιτήρια
Το Μέγαρο Μουσικής, σταθερό στην άποψη ότι ιδιαίτερα στις δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα μας, κανείς δεν πρέπει να αποκλείεται από το αγαθό του πολιτισμού, έχει καθιερώσει εδώ και δύο χρόνια ειδικές τιμές για τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες συμπολιτών μας.
Στο πλαίσιο αυτό, και με στόχο να δοθεί σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό συμπολιτών μας, η δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του, το Μέγαρο ‘ανοίγει’ και την Β’ ζώνη στις  ειδικές τιμές για συγκεκριμένες κατηγορίες, ενώ δίνει τη δυνατότητα έκπτωσης για αγορά ομαδικών εισιτηρίων.
Συγκεκριμένα:

– για όλες τις ειδικές κατηγορίες (άτομα με ειδικές ανάγκες, άνεργοι, πολύτεκνοι, άτομα ηλικίας άνω των 65) εκτός των φοιτητών και των νέων έως 25 ετών, θα δύναται να διατεθούν θέσεις και στην Β’ ζώνη, με την ειδική τιμή της αντίστοιχης κατηγορίας. Η δυνατότητα αυτή για τη Β’ ζώνη θα προσφέρεται κατά τις 10 πρώτες ημέρες της προπώλησης και με τα εξής όρια ανά αίθουσα:
Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης – έως 120 θέσεις
Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη – έως 100 θέσεις
Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος – έως 60 θέσεις
Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας – έως 45 θέσεις
– η αγορά ομαδικών εισιτηρίων απαιτεί ελάχιστο αριθμό 20 ατόμων, και αφορά θέσεις της Α’ ζώνης με έκπτωση 10% (και σε ειδικές περιπτώσεις μέχρι 20%). Η δυνατότητα αυτή θα προσφέρεται κατά τις 10 πρώτες μέρες της προπώλησης. Για τα ομαδικά εισιτήρια ωδείων και μουσικών σχολών το όριο ισχύει από τα 10 άτομα και άνω.
Τα ανωτέρω θα ισχύουν μόνο εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

You may also like...