Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Μανώλης Μητσιάς – Αφροδίτη Μάνου – Γιάννης Μηλιώκας
«Δεύτερο Πρόγραμμα»
Μια παράσταση των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 25 & 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Η επιτυχημένη παράσταση «Δεύτερο Πρόγραμμα» με τους Μανώλη Μητσιά, Αφροδίτης Μάνου και Γιάννη Μηλιώκα σε σκηνοθεσία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, παρουσιάζεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 25 και 26 Απριλίου.
Το 1952 δημιουργείται στα πλαίσια του τότε ΕΙΡ το Δεύτερο πρόγραμμα και μέχρι πρόσφατα, που το έκλεισαν, κατέγραψε την ιστορία του αισθήματος μας και στάθηκε μια αξεπέραστη μουσική συντροφιά για πολλές γενιές μουσικόφιλων, που συντονίστηκαν μαζί του σε κάποια στιγμή της ζωής τους. Το Δεύτερο Πρόγραμμα, κατά κανόνα, φιλοξένησε το ελληνικό τραγούδι, την τέχνη που λειτούργησε όλα αυτά τα χρόνια σαν παλμογράφος όλων όσων βιώνει και νοιώθει ο μέσος Έλληνας.
Σήμερα που η συχνότητα του Δεύτερου παραμένει βουβή μια γνωστή παρέα από τραγουδιστές αποφάσισε να το “ξαναστήσει” στα ερτζιανά της ψυχής και της φαντασίας μας.
Ο Μανώλης Μητσιάς, η Αφροδίτη Μάνου και ο Γιάννης Μηλιώκας, τρεις σπουδαίοι ερμηνευτές, συνεχίζουν την συνεργασία τους και αυτό το χειμώνα και “παίζουν” σε μια παράσταση των Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα που με ήχους και εικόνες συνοψίζει την πολιτική και την αισθητική ιστορία της Ελλάδας αυτά τα εξήντα τελευταία χρόνια.
Σε μια εποχή που όλα γύρω σκοτεινιάζουν το «Δεύτερο Πρόγραμμα» ξανανοίγει στην Συγγρού, όχι για να νοσταλγήσει αλλά για να γεμίσει τις βαλίτσες μας με ό,τι πολύτιμο κρατάει η μνήμη μας, σαν αντίσωμα και αντίδωρο για τις δυσκολίες της σημερινής εποχής.
Πληροφορίες -προπώληση εισιτηρίων 2310895938-9, από τα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής, της Πλατείας Αριστοτέλους, www.tch.gr<http://www.tch.gr/>  και τα καταστήματα Public
Τιμές εισιτηρίων: 45€, 38€, 30€, 25€, 20€ (μαθητικά – φοιτητικά – κάτοχοι κάρτας ανεργίας), 15€ (περιορισμένης ορατότητας)
ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
www.gialino.gr<http://www.gialino.gr/>, Τηλ. 210 9316101<tel:210%209316101>
Επικοινωνία: Ειρήνη Λαγουρού | τηλ. 6977 247725 | irini.lagourou@gmail.com

You may also like...