Λευτέρης Παπαδάκης και ο Βασίλης Κώστας QUARTET

T21_QUARTETΟ Λευτέρης Παπαδάκης και ο Βασίλης Κώστας συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην Βοστώνη (Η.Π.Α), κατά την διάρκεια των μουσικών τους σπουδών, όπου και ξεκίνησαν την μουσική τους συνεργασία. Το Quarteto των δύο μουσικών θα παρουσιάσει προσωπικές συνθέσεις αλλά και διασκευές παραδοσιακών και σύγχρονων μουσικών κομματιών. Τα ηχοχρώματα που θα ακουστούν θα είναι ένα πάντρεμα της κρητικής, ηπειρώτικης και Jazz μουσικής.
Ο Λευτέρης Παπαδάκης ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές του στο τμήμα Jazz του Ωδείου Φίλιππος Νάκας στην Αθήνα, συνεχίζοντας στο Conservatoire de Lausanne HEMU (CH) και τελειώνοντας στο Berklee College of Music (US). Έχει παίξει σε πολλές διαφορετικές σκηνές και φεστιβάλ σε Ευρώπη και Αμερική και οι προσωπικές μουσικές συνθέσεις του συνδυάζουν ακούσματα της ανατολής με ρυθμούς της δυτικής μουσικής.
Ο Βασίλης Κώστας από μικρή ηλικία αφομοίωσε τα ερεθίσματα της παραδοσιακής ηπειρώτικης μουσικής όπου και ξεκίνησε να γράφει τις δικές του προσωπικές μουσικές συνθέσεις. Τελείωσε το τμήμα Jazz του Ωδείου Φίλιππος Νάκας στην Θεσσαλονίκη παράλληλα με τις σπουδές του στη Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ. Αυτή την στιγμή συνεχίζει τις σπουδές του στο Berklee College of Music (US) και συνεχίζει να συνθέτει μουσική συνδυάζοντας τα παραδοσιακά ακούσματα με την σύγχρονη Jazz.
Μαζί τους ο δεξιοτέχνης της βιολόλυρας Κωστής Κυριτσάκης και ο ταλαντούχος Ιορδάνης Λάτσκος στα κρουστά.
Παίζουν οι μουσικοί:
Λευτέρης Παπαδάκης : Ηλεκτρικό Μπάσο
Βασίλης Κώστας : Ηπειρώτικο Λαούτο, Κιθάρα
Κωστής Κυριτσάκης : Βιολόλυρα
Ιορδάνης Λάτσκος : Κρουστά
Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015, Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, ώρα : 21.30
Διοργάνωση : “Βασίλης Δαμβόγλου” Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία
Είσοδος : 10 €
Συναυλία με το συγκρότημα Λευτέρης Παπαδάκης και ο Βασίλης Κώστας QUARTET

You may also like...