ΛΔ΄ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ & ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

pancelinos2013Mε φόντο
το φεγγάρι
“δεν έκανα ταξίδια μακρινά…γιατί έχει πανσέληνο απόψε κι είναι….ωραία χρόνια…χρόνια σαν βροχή…στα σοκάκια τα παλιά, δεν την βρίσκω πουθενά…κι είμαστε ακόμη ζωντανοί, στη σκηνή…με…τυφλές ελπίδες, αφού δεν ξέρω…πόσο σ’αγαπώ…σ’αγαπώ σαν αμαρτία και…θέλω κοντά σου να μείνω….”
Η ΛΔ΄ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων για μία ακόμα χρονιά, σας προσκαλεί την τετάρτη 21 Αυγούστου 2013 στις 21:30 στον Αρχαϊκό Ναό του Απόλλωνα στην Μητρόπολη με ελεύθερη είσοδο σε μια βραδιά αφιερωμένη στην Αυγουστιάτικη Πανσέληνο. Κάτω από το γοητευτικό σεληνόφως θα περιπλανηθούμε σε μουσικά μονοπάτια με ελληνικές διαχρονικές μελωδίες από το μουσικό σχήμα ΑΠΟΗΧΟΣ και συνοδεία στο τραγούδι τους: Άρη Φαλιάγκα & Ρίτσα Πέτσα.
Φιλική συμμετοχή νεανικό σύνολο με ελληνικά ροκ τραγούδια. Τέλος στην εκδήλωση συμμετέχει με δρώμενο έκπληξη και ο Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας.
Σας περιμένουμε λοιπόν να ταξιδέψουμε μουσικά, να απολαύσουμε μια βραδιά χαράς πλάι στις αρχαιότητες του τόπου μας και γιατί όχι να ονειρευτούμε σε πείσμα των δύσκολων καιρών με φόντο την πιο διάσημη πανσέληνο του χρόνου.
Για όσους επιθυμούν, ο αρχαιολογικός χώρος θα είναι ανοικτός για το κοινό από τις 20:00 για ξενάγηση και γνωριμία με τον ναό του Απόλλωνα από το προσωπικό της Εφορείας μας
Πληροφορίες : τηλ. 24410 61564 Fax :2441061565
e-mail. : ldepka@culture.gr
facebook.com/ArchaiologikoMouseioKarditsas

You may also like...