«Λέλο και Στρουθ: Διαφορετικοί! Φίλοι ή Εχθροί;-ΙΔΙΟΜΕΛΟ

Για τρεις Κυρια159441κές, η Ομάδα Μαρμελάδα θα παρουσιάσει στο Ιδιόμελο την παράσταση «Λέλο και Στρουθ: Διαφορετικοί! Φίλοι ή Εχθροί;» που είναι βασισμένη στο παραμύθι του βραβευμένου συγγραφέα παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας Φίλιππου Μανδηλαρά, «Λέλο και Στρουθ: Ένα αλλιώτικο αδελφάκι», εκδόσεις Πατάκη.
Η Ομάδα Μαρμελάδα δημιούργησε μια θεατρική παράσταση , εμπνεύστηκε από αυτά που ΔΕΝ γράφονται στο παραμύθι. Ένα αλλιώτικο αδελφάκι και δημιούργησε μια πρωτότυπη συμμετοχική παράσταση που συμπληρώνει το παραμύθι, με ηθοποιούς, κούκλες, μάσκες και ζωντανή μουσική που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2, 5-8 χρονών, τα οποία παίζουν ενεργό ρόλο στο έργο.Η υπόθεση της παράστασης Ο Λέλο είναι ένα μοναχοπαίδι που απολαμβάνει την αποκλειστική φροντίδα, προσοχή κι αγάπη των γονιών του. Η ζωή του αλλάζει ολοκληρωτικά, όταν οι γονείς του αποφασίζουν να υιοθετήσουν ένα παιδάκι, τη Στρουθ. Έτσι, ο Λέλο αποκτά απροσδόκητα ένα αδελφάκι. Και μάλιστα ένα αδελφάκι αλλιώτικο απ’ τ’ άλλα… Ο Λέλο χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του! Νοιώθοντας ότι απειλείται από την παρουσία του νέου μέλους, ξεκινάει πόλεμο που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τις συνέπειες των πράξεών του. Πώς θα διαχειριστεί ο Λέλο τα πρωτόγνωρα συναισθήματά του; Το θυμό του, τη ζήλια του, το φόβο της απόρριψης; Πώς θα μάθει να μοιράζεται και ν’ αποδέχεται;Μια παράσταση που βοηθάει τα παιδιά στην αναγνώριση και διαχείριση των συναισθημάτων τους, αλλά και στην αποδοχή της διαφορετικότητας των άλλων.Ένα έργο που εξελίσσει τη συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών.Διάρκεια: 60 λεπτά Πότε: 17 Μαίου 2015 – 31 Μαίου 2015 στις 12:00
Εισιτήρια Είσοδος: 10€ Κρατήσεις: 210 6817042 (10 μ.μ. – 2.30 μ.μ. & 6 μ.μ. – 10.30 μ.μ.) Χώρος Τέχνης «Ιδιόμελο», Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Β. Κων/νου, Μαρούσι (πλησίον ΗΣΑΠ)

ΠΗΓΗ:infokids
www.infokids.gr

You may also like...