ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ LIVE “ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ” Στον Κήπο του Μεγάρου

MaravegiasΣτον Κήπο του Μεγάρου & ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ
Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, ώρα 21:00
SOLD ΟUT ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
Παρασκευή 24 – Sold Out
Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 – Sold Out
Tα εισιτήρια για τις δύο πρώτες συναυλίες εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες. Ο Κωστής Μαραβέγιας θα δώσει και τρίτη συναυλία, την Κυριακή 26 Ιουνίου!
Ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι με τον δικό του «ταξιδιάρικο» τρόπο. Με νέο άλμπουμ με τίτλο «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ» και συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου, στον χώρο που αγάπησε και τον αγάπησε με πάθος! Αποδεικνύεται κάθε χρονιά και η αγάπη του κόσμου γι’ αυτό το πάντρεμα! Δυο συναυλίες- γιορτή με πανηγυρικό χαρακτήρα, οπλισμένες με μουσική και ελπίδα και με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.
Έχοντας στο ενεργητικό του, μια σειρά από τρία sold out τριήμερα στον Κήπο τις προηγούμενες χρονιές,  ο Κωστής Μαραβέγιας έχει γίνει συνώνυμο με τις ξέφρενες, γεμάτες ενέργεια, εμφανίσεις του, που διασκεδάζουν και τους πιο απαιτητικούς. Βραδιές γεμάτες καλοκαιρινή ξενοιασιά, χαρούμενη διάθεση, μουσική, τραγούδι, χορό, και πολλή γοητεία.
Την Παρασκευή λοιπόν 24, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου, ελάτε να γίνουμε όλοι, μια μεγάλη κεφάτη παρέα, να τραγουδήσουμε τα παλιά αγαπημένα αλλά και τα καινούργια κομμάτια, από το νέο του άλμπουμ «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ» και να περάσουμε όπως πάντα, υπέροχα!
Προπώληση εισιτηρίων: 12 €
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο: 14 €
Εισιτήρια προπωλούνται στα Εκδοτήρια του Μεγάρου
και στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Για περισσότερες πληροφορίες
210 72 82 333
www.megaron.gr
Επίσης
https://www.facebook.com/megaron.gr
http://www.pinterest.com/megaronathens/
https://twitter.com/MegaronAthens

 

 

 

You may also like...