Κυνήγι θησαυρού 2017 στο Κιλκίς

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ 2017 Η Μαρουλία χασμουριέται…. το Κιλκίς κουνιέται !!!!! Η Μαρουλία, η ατρόμητη φύλακας του κάστρου του Π. Γυναικοκάστρου χασμουρήθηκε !!!! Μα η δύναμη της είναι τόση που το χασμουρητό της τράνταξε το Κιλκίς !!!! Πως θα αντιμετωπίσουμε τα χασμουρητά της???  Υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι??? Μέσα στην  πόλη θα βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε !!!! Τότε μόνο  η Μαρουλία θα βρει το δάσκαλο της ..… Στο παιχνίδι  παίζουν  όσοι έχουν  ηλικία από 7   έως  107  χρονών.
·Η  ομάδα  πρέπει  να  αποτελείται   από  5  άτομα και άνω και να παρίστανται ΟΛΟΙ κατά την έναρξη του παιχνιδιού. ·Κάθε ομάδα θα δηλώσει ένα όνομα που θα την αντιπροσωπεύει και τον αρχηγό της. Η  συγκέντρωση   θα  γίνει  στην πλατεία Ειρήνης, το  πρωί  του  Σαββάτου  25 Φεβρουαρίου 2017  έως τις 11.30 το αργότερο. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 12 μμ. Η διάρκεια του παιχνιδιού είναι  2   ώρες ακριβώς. Οι αναλυτικές οδηγίες  του  παιχνιδιού θα  δοθούν  τη στιγμή που θα ανακοινωθεί επίσημα η έναρξη. Θα  πρέπει  όλες  οι  ομάδες,  να παραδώσουν  στην  επιτροπή ότι έχουν συλλέξει, σύμφωνα με τους κανόνες (τους οποίους θα έχουν ήδη λάβει στο φάκελό τους κατά την έναρξη του παιχνιδιού) μετά το πέρας των 2 ωρών. Διαφορετικά, η ομάδα τίθεται  εκτός αγώνα. Για παράδειγμα, αν ανακοινωθεί η επίσημη έναρξη του παιχνιδιού στις 12:07, η λήξη του θα είναι στις 14:07 και μέσα σ’ αυτό το διάστημα η ομάδα πρέπει να παραδώσει το φάκελό της με τις απαντήσεις ή ότι άλλο ζητηθεί.
Η νικήτρια ομάδα  θα κερδίσει 250 ευρώ.
Όλες οι ομάδες, ντυμένες μασκαράδες, θα πρέπει να συγκεντρωθούν την επομένη μέρα (26.2.2017) στο Πάρκο-Κήπος στις 11.30 το πρωί και να ακολουθήσουν την παρέλαση των καρναβαλιστών. Η νικήτρια  ομάδα  θα  ανακοινωθεί   κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των καρναβαλιστών (12.00-14.00)  στο Πάρκο-Κήπος  εφόσον  όμως  όλα  τα  μέλη   της είναι  ντυμένα μασκαράδες  με το θέμα που η ομάδα θα επιλέξει.
Σε  περίπτωση  που  έστω  και  ένα   μέλος   δεν  είναι  ντυμένο  μασκαράς,  το  έπαθλο  των 250  ευρώ   πηγαίνει  στην  αμέσως  επομένη  ομάδα  εφόσον  βέβαια  τα  μέλη  της  είναι μασκαράδες.
Νικήτρια  ομάδα  θα  ανακηρυχθεί  εκείνη  που  συγκέντρωσε  τους  περισσότερους  πόντους. Αν  δύο  ή   περισσότερες  ομάδες  ισοψηφήσουν  σε  πόντους,  νικήτρια  θα  αναδειχθεί  η  ομάδα  που  έκανε  τον καλύτερο  χρόνο  (κατά  την  παράδοση  του  φακέλου  θα  αναγράφεται  επ’ αυτού  ο  χρόνος κατάθεσης)  και  εφόσον  βέβαια  είναι  μέσα  στον  καταληκτικό  χρόνο.

Σοφία Κεσίδου
Προϊσταμένη Τμήματος Απασχόλησης, Πολιτισμού
και Τουρισμού Δήμου Κιλκίς
Γεωργίου Καπέτα 17, 61 100 Κιλκίς
Τηλεφωνο επικοινωνίας : 23413 52205
e-mail: kesidsof@dhmoskilkis.gr

Sofia Kessidou
Head of Culture and Tourism department
of Municipality of Kilkis
Georgiou Kapeta 17, 61 100 Kilkis, Grecce
Tel : 003023413 52205
e-mail: kesidsof@dhmoskilkis.gr

You may also like...