Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης

Η ΚΟΘ παίζει για την ΙΘΑΚΗ
«…μα εγώ μιλάω για δύναμη…»
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 30 χρόνια προσφοράς του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ διοργανώνοντας μια μεγάλη, επετειακή, συναυλία με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.
Η Δήμητρα Γαλάνη, ο Δώρος Δημοσθένους, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Vassilikos και η Severine Maquaire θα ερμηνεύσουν γνωστά τραγούδια, εμπνευσμένα από τη δύναμη της ψυχής και της θέλησης. Σε μια μοναδική βραδιά το κοινό θα απολαύσει στο πρώτο μέρος τη Συμφωνία Αρ. 1 σε ΝΤΟ Μείζονα του George Bizet και στη συνέχεια αγαπημένα ακούσματα από ξεχωριστούς ερμηνευτές.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Μονής Λαζαριστών στις 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00
Την ορχήστρα θα διευθύνει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ΚΟΘ, Αλέξανδρος Μυράτ.
Το ΚΕΘΕΑ  είναι ο πρώτος οργανισμός που συστάθηκε στην Ελλάδα για την θεραπευτική αντιμετώπιση των εξαρτήσεων, με την ίδρυση το 1983 της Θεραπευτικής Κοινότητας ΙΘΑΚΗ στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Σίνδου. Μετά από τρεις δεκαετίες, το ΚΕΘΕΑ διαθέτοντας περισσότερες από 120 μονάδες σε όλη την Ελλάδα, αποτελεί τον μεγαλύτερο φορέα εφαρμογής του εθνικού σχεδιασμού για τα ναρκωτικά και είναι σύμβουλος του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου (ECOSOC) του ΟΗΕ σε θέματα τοξικοεξάρτησης.
Γενική είσοδος: 10 ευρώ                            
Πώληση εισιτηρίων: Εκδοτήριο ΚΟΘ (Πλ. Αριστοτέλους, 2310 236990)

                               Εκδοτήριο Μονής Λαζαριστών       

 

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για το έργο του ΚΕΘΕΑ

You may also like...