Κρατική Ορχήστρα Θεασσαλονίκης

Νέοι καλλιτέχνες συμπράττουν με την Κ.Ο.Θ. στο πλαίσιο της συναυλίας για την
Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης με αφορμή την Ευρωπαϊκή Μέρα της Μουσικής και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης διοργανώνει συναυλία στο Μ.Μ.Θ. στις 21/06 αφιερωμένη στους νέους μουσικούς. Η Κ.Ο.Θ. για τη συναυλία αυτή καλεί σε ακροάσεις νέους καλλιτέχνες οι οποίοι θα συμπράξουν με την Κρατική Ορχήστρα και θα εκτελέσουν το πρόγραμμα της συναυλίας δίπλα στους μουσικούς της Κ.Ο.Θ. Oι ακροάσεις θα γίνουν στα όργανα: όμποε, κόρνο, βιολί, βιόλα, βιολοντσέλο, κοντραμπάσο και κρουστά.

Δικαίωμα συμμετοχής στις ακροάσεις έχουν νέοι καλλιτέχνες ηλικίας από 8 έως 19 ετών (για τα κοντραμπάσα έως 23 ετών), από τους οποίους θα ζητηθεί να εκτελέσουν έργο ή έργα δικής τους επιλογής και διάρκειας έως 10 λεπτά.

Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18 Μαΐου και Κυριακή 19 Μαΐου 2013, στην Αίθουσα Δοκιμών της Κ.Ο.Θ. (Λεωφ. Νίκης 73- Θεσσαλονίκη), από τις 10 πμ.

Κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής έως και την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Κ.Ο.Θ. (www.tsso.gr)

You may also like...