ΚΠΙΣΝ Μουσικό καλοκαίρι

Και το φετινό καλοκαίρι, όλο το ΚΠΙΣΝ γεμίζει μουσική με αποκορύφωμα τη συναυλία του θρυλικού Fatboy Slim στις 14 Ιουλίου που υπόσχεται το μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού!
Parklife
Η αγαπημένη σειρά συναυλιών Parklife παρουσιάζει προσωπικότητες διεθνούς βεληνεκούς καλύπτοντας ένα ευρύ μουσικό φάσμα και δίνοντας αφορμή για ξεχωριστές μουσικές αποδράσεις στο Ξέφωτο.
Fatboy Slim
Μια από τις σημαντικότερες μορφές της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής των τελευταίων δεκαετιών, ο Fatboy Slim έρχεται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ, για να ξεσηκώσει την Αθήνα με τις μουσικές του.

Παρασκευή 14/07, 21.00
Ξέφωτο
Είσοδος ελεύθερη

Orchestra Baobab
Ένα από τα πιο εμβληματικά συγκροτήματα στην ιστορία της world μουσικής, η Orchestra Baobab έρχεται για να μας ταξιδέψει στους χορευτικούς ρυθμούς της αφρικανικής ηπείρου.

Σάββατο 02/09, 21.00
Ξέφωτο
Είσοδος ελεύθερη

Music Escapades
Πρωτότυπες καλλιτεχνικές προτάσεις, δημιουργούς της νεότερης γενιάς και απροσδόκητες μουσικές συναντήσεις παρουσιάζει για ακόμη μία χρονιά η ενότητα συναυλιών Music Escapades.
Nalyssa Green & Melentini
Από την dream pop στην avant-garde electronica και από τη soul στη folk, τα Πανοραμικά Σκαλιά θα φιλοξενήσουν την ερμηνεύτρια, τραγουδοποιό και θερεμινίστρια Nalyssa Green, μαζί με την πολυπράγμων και πολυσχιδή τραγουδοποιό και performer Melentini, που είναι τόσο ιδιαίτερη, όσο και το όνομά της.

Παρασκευή 07/07, 21.00
Πανοραμικά Σκαλιά
Είσοδος ελεύθερη

EXPE & Χαρά

Το ελληνικό hip hop γίνεται γυναικεία υπόθεση με δύο δυναμικές παρουσίες της εγχώριας σκηνής, την εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενη EXPE η οποία εναλλάσσεται με άνεση μεταξύ τραγουδιού και rapping και την 28χρονη Χαρά που από την ποίηση μεταπηδάει στο κουπλέ-ρεφρέν.
Παρασκευή 15/09, 21.00
Πανοραμικά Σκαλιά
Είσοδος ελεύθερη

In Orbit v.4
Η σύγχρονη μουσική σκηνή δίνει ραντεβού για τέταρτη συνεχή χρονιά για ένα τριήμερο φεστιβάλ που χαρτογραφεί τη hip hop, electro και rock μουσική της πόλης.
Με τους Veslemes, Autow Nite Superstore, Alex Dimou & Vili, Deaf Radio, Lungs, AMKA, Amalia & the Architects και πολλούς ακόμη καλλιτέχνες που θα ανακοινωθούν σύντομα.
06, 07 & 08/10, 20.00
Θόλος
Είσοδος ελεύθερη
Sunset DJ sets
Η μουσική στο ΚΠΙΣΝ συνεχίζεται όλο το καλοκαίρι μέσα από μία σειρά ξεχωριστών DJ sets από αγαπημένους μουσικούς παραγωγούς (ανάμεσά τους οι Teranga Beat, Dr Orange, Fotini Galani, DJ Snatch, RSN, Dimitris Lilis, Mr Z, PAPAIOANNOU), με φόντο τη θέα της πόλης το σούρουπο.

Κάθε Τετάρτη, από 12/07 έως 06/09, 20.00
Φάρος
Είσοδος ελεύθερη

Συναυλία Μουσικών Σχολείων
Η Αγορά θα υποδεχτεί τους μαθητές και τις μαθήτριες των Μουσικών Σχολείων Αττικής, που θα παρουσιάσουν σε μία μεγάλη καταληκτική συναυλία, το αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας «1η Συνάντηση Μουσικών Σχολείων», η οποία θα πραγματοποιηθεί 03-07/09 στις εγκαταστάσεις του ΚΠΙΣΝ, σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ).

Πέμπτη 07/09, 19.00
Αγορά
Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες

You may also like...